string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Amateurconvenant draait op volle toeren.

Woensdag 30 januari 2013 om 14:01

Ook in 2013 organiseert het Amateurconvenant van FC Groningen diverse activiteiten voor haar partners. Zo was er in de rust van de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht een ereronde voor F-kampioenen van aangesloten amateurverenigingen en worden kaartenacties voor jeugdleden uitgezet. Bovendien biedt het Amateurconvenant bestuursleden en sponsorrelaties van amateurclubs een arrangement aan rondom de competitiewedstrijd FC Groningen – NAC Breda, op vrijdag 8 maart.

Voor de herstart van de competitie konden F-pupillenteams, die najaarskampioen waren geworden, zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een ereronde op het veld van Euroborg. In totaal werden acht teams uitgekozen voor het lopen van een ereronde en 22 andere ploegen uitgenodigd de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht bij te wonen. Ondanks de kou was het voor alle kinderen een geweldige ervaring waar met veel plezier op kan worden teruggekeken.
Jeugdtrainersbijeenkomst
Afgelopen maandag waren D-pupillentrainers van diverse amateurclubs aanwezig op Corpus den Hoorn voor een trainersbijeenkomst. Onder leiding van diverse KNVB- en FC-jeugdtrainers werd het thema ‘omschakeling van verdediging naar aanval’ besproken.  FC-trainers Bote Talsma en Hugo Alves Velame verzorgden een praktijktraining, die uitgebreid werd nabesproken.
Kaartenactie
FC Groningen biedt alle bij het Amateurconvenant aangesloten verenigingen de mogelijkheid tegen een gereduceerd bedrag wedstrijden van FC Groningen in Euroborg te bezoeken. Dit is mogelijk bij de volgende thuiswedstrijden:
– Zaterdag 09-02-2013 (19.45 uur): FC Groningen – RKC Waalwijk
– Zaterdag 23-02-2013 (19.45 uur): FC Groningen – PEC Zwolle
– Zaterdag 20-04-2013 (19.45 uur): FC Groningen – ADO Den Haag
Bestuursarrangement
Gezien de economische crisis is het des te belangrijker intensief contact te onderhouden met sponsorrelaties. FC Groningen biedt als ondersteuning richting clubbestuurders van de amateurverenigingen met een interessant arrangement rondom de Eredivisiewedstrijd FC Groningen – NAC Breda, op vrijdag 8 maart, een extra mogelijkheid  relaties te koppelen aan de eigen vereniging.
Meer informatie over deze acties en het Amateurconvenant is te vinden op http://www.fcgroningen.nl/home/ac/ Volg het Amateurconvenant ook via Twitter: www.twitter.com/convenantfcg

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard