string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Albert Heijn laat heel Nederland puzzelen.

Vrijdag 18 september 2009 om 15:33

Na het enorme succes van de voetbalplaatjes eerder dit jaar start Albert Heijn aanstaande maandag met een nieuwe actie die helemaal in het teken van voetbal staat. Het gaat om een puzzel met onder anderen FC-middenvelder Danny Holla erop.

Klanten krijgen vanaf maandag 21 september tot en met zondag 11 oktober bij elke € 10 boodschappen een kaartje met 6 puzzelstukjes. Deze stukjes zijn onderdeel van een unieke Eredivisie puzzel waarop de voetbalsterren van nu afgebeeld staan als de helden van de jaren 50, de periode waarin de Eredivisie begon. Als klanten alle 144 stukjes van de puzzel bij elkaar hebben gespaard is de afbeelding compleet. Nederland gaat de komende tijd dus weer ouderwets gezellig puzzelen.

De Eredivisie, die in het seizoen 1956/1957 is begonnen, is de grote inspiratiebron voor de Eredivisiepuzzel van Albert Heijn. Zodra alle puzzelstukjes zijn gelegd, zijn de afbeeldingen te zien van spelers van alle 18 clubs uit de huidige Eredivisie – voor FC Groningen is dat Danny Holla – gehuld in voetbalkleding uit de jaren vijftig. Een tijd van grote broeken, hoge lederen kicksen en geveterde voetbalshirts. De puzzel is een nostalgisch eerbetoon aan het Nederlandse voetbal. Albert Heijn – Official Partner van de Eredivisie – wil hiermee alle Eredivisieclubs dit voetbalseizoen veel succes wensen.

Grootste puzzel ter wereld
Tijdens de actie kunnen klanten niet alleen gezellig thuis puzzelen, zij kunnen ook in de winkel meehelpen aan het leggen van de grootste puzzel ter wereld. Op woensdag 30 september organiseren bijna zeshonderd Albert Heijn-winkels een puzzelmiddag. De duizenden stukjes die deze middag aan elkaar worden gepuzzeld, zijn onderdeel van de levensgrote puzzel die op woensdag 7 oktober wordt gelegd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een dag die in het teken staat van de ultieme poging het wereldrecord puzzelen te verbreken. Klanten die willen meedoen, kunnen zich bij een Albert Heijn-winkel in de buurt opgeven. Op www.ah.nl kunnen zij zien in welke winkels een puzzelmiddag op het programma staat. Alle deelnemers maken bovendien kans op verschillende prachtige prijzen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard