string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Actuele info: Excelsior-Groningen GAAT DOOR.

Vrijdag 17 december 2010 om 15:30

FC Groningen speelt vanavond in Rotterdam de uitwedstrijd tegen Excelsior. Het duel begint om 19.45 uur. Het veld is sneeuwvrij en vrijwilligers maken ook het stadion en de omgeving begaanbaar. Als het weer niet omslaat, gaat het duel gewoon door. Let op: de NS heeft een aangepaste dienstregeling. FC Groningen is telefonisch bereikbaar voor bezoekers van deze wedstrijd.

Excelsior heeft er alles aan gedaan het veld sneeuwvrij te maken en de wedstrijd van zaterdagavond op die manier gewoon doorgang te laten vinden. Vanaf 12.00 uur wordt ook het stadion en de omgeving begaanbaar gemaakt.

Wie per trein afreist naar Rotterdam, wordt aangeraden de website van de NS (www.ns.nl) te raadplegen in verband met de aangepaste dienstregeling.

Actuele informatie over het doorgaan van deze wedstrijd wordt op deze website vermeld! Ook is FC Groningen telefonisch bereikbaar via het algemene nummer.


Parkeer-informatie voor FC Groningen-fans:
Verzoek aan de FC Groningen-supporters zoveel mogelijk de parkeergelegenheid P3 (Erasmus terrein) te gebruiken. Dit terrein is gehuurd door Excelsior en is bedoeld voor de supporters van de bezoekende club. Toegang wordt verleend op vertoon van een geldige toegangskaart of omwisselbiljet voor het bezoekersvak. Er zijn geen bijkomende kosten voor parkeren op P3. Excelsior-publiek parkeert op P4, P2 en P1.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard