Aanvulling uitkomst gesprek Mahi

23 oktober 2017

FC Groningen stelt vast dat er helaas onduidelijkheid is ontstaan over de uitkomst van het gesprek, dat de club maandag heeft gehad met Mimoun Mahi. FC Groningen begrijpt dat dit nu anders wordt uitgelegd, dan bedoeld. Daarom geeft de club een aanvulling op eerdere berichtgeving.

FC Groningen heeft Mimoun Mahi zaterdag al disciplinair gestraft door hem buiten trainingen en wedstrijden van de eerste selectie te houden, zoals onder meer op deze website te lezen viel. Maandag hebben club en speler een gesprek gehad en dat was een constructief gesprek.

Geen straf
Uitkomst hiervan was onder meer dat Mahi gaat meedraaien bij maatschappelijke projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij om zijn goede wil te tonen. Sommige mensen lezen deze uitkomst nu alsof FC Groningen het draaien van maatschappelijke projecten een aanvulling op de straf van Mahi zou vinden. Dit is uiteraard niet het geval, maar FC Groningen begrijpt dat dit verkeerd gelezen kan worden.

Samengevat
De straf voor Mahi betreft dus het niet trainen met de selectie en het niet spelen van wedstrijden bij FC Groningen.
Het draaien van maatschappelijke projecten dient uiteraard een goed doel, waaraan spelers, trainers, medewerkers en vrijwilligers van de club regelmatig met veel plezier een bijdrage aan leveren.

Laatste nieuws