Welke uitslag heeft Kirsten voorspeld en wat vond ze van de wedstrijd?

Maandag 26 februari 2018 om 11:14

De 11-jarige Kirsten Veenstra was afgelopen vrijdag als Junior Reporter aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen-NAC Breda.
Ze nam plaats op de perstribune, nam een kijkje in de omroepkamer en mocht na afloop van de wedstrijd de persconferentie bijwonen.
Ze voorspelde zelf een uitslag van 2-0, zou ze gelijk krijgen?
Haar verslag van de wedstrijd lees je hieronder.

1e helft
In de 9e minuut is er een mooi schot van Mahi, maar helaas schoot hij op de lat.
Na 12 minuten spelen is er een gemene overtreding op Doan, het levert FC Groningen een vrije trap op.
In de 20e minuut raakt Bacuna geblesseerd, maar hij kan doorspelen.
na een half uur spelen is er een counter voor FC Groningen, het schot gaat net naast.
In de 37e minuut had Padt een prachtige redding.

Rust stand: 0-0

2e helft
Na twee minuten te hebben gespeeld in de 2e helft heeft NAC een kans vanuit een counter, maar Padt redt.
In de 58e minuut van de wedstrijd wordt Drost gewisseld door Hrustic.
Je merkt dat Groningen meer druk gaat zetten. En dat wordt in de 66e minuut beloond met een doelpunt: 1-0! Een mooi doelpunt van Mahi.
Even later gaat NAC wisselen: Agyepong verlaat het veld voor Umar. Vijf minuten later volgde nog een wissel; Ambrosse moest plaats maken voor Fernandes.
In de 77e minuut heeft Hrustic een mooi schot, maar hij gaat op de paal!
NAC wisselt voor de derde keer. Schoors eruit, Vloet komt erin.
In de 82e minuut is er nog een goede kans voor Groningen, maar de bal gaat op de lat!
Aan de andere kant is het wel raak, in de 85e minuut scoort Te Vrede de gelijkmaker voor NAC.

Eind stand: 1-1