Junior Reporter Gunar Buisman krijgt kijkje achter de schermen

11 september 2017 / vandaag

Bij vrijwel alle thuiswedstrijden van FC Groningen mag een lid van de Green White Bengels de wedstrijd bijwonen als Junior Reporter.
Bij de wedstrijd FC Groningen-VVV Venlo was het de beurt aan Gunar Buisman. Hij kreeg een kijkje achter de schermen en schreef een kort verslag van de wedstrijd.

Wedstrijdverslag

1e helft:
In de tweede minuut van de wedstrijd krijgt verdediger Kasper Larssen al een gele kaart.
De eerste kans van de wedstrijd is voor VVV Venlo in de 8e minuut. De eerste kans van de wedstrijd voor FC Groningen is in de 14e minuut. Zes minuten later heeft Django Warmerdam een kans op een doelpunt te maken. Daarna volgt een grote kans voor Mahi. Na bijna een halfuur speler haalt Mike te Wierik een belangrijke bal uit het doel weg. Een aantal minuten staat Hunte, speler van VVV één op één met Padt, maar Todd Kane kan nog net de bal wegtikken. Padt haalt nog een aantal ballen weg uit zijn doel. De scheids fluit af en er volgt een fluitconcert.
Tussenstand: 1-0

2e helft:
In de 48e minuut krijgt FC Groningen een penalty en Mahi mag de penalty nemen. De bal gaat er niet in. Unnerstal, de keeper van VVV Venlo heeft een goede redding. Daarna zijn de kansen voor VVV Venlo. In de 56e minuut maakt Urial Antuna zijn debuut voor FC Groningen. Hij komt voor Oussama Idrissi in het veld. De kansen voor beide ploegen gaan over en weer. Mahi schiet nog op de paal en in de rebound schiet Drost naast. Bacuna verlaat het veld voor van Nieff. Padt pakt een paar goede ballen. In blessuretijd scoort Nwakai  voor VVV Venlo.
Eindstand: 1-1

Beste speler: Sergio Padt

Junior Reporter (1)
Junior Reporter (3)
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws