Zakelijk

Een promotiekrant voor alle zakenrelaties of een stijlvol sponsormagazine. FC Groningen Media realiseerde de afgelopen jaren de nodige succesvolle uitgaven voor de zakelijke markt.

Een businessmagazine is bij uitstek het middel om uw relaties of sponsors extra onder de aandacht te brengen. Zowel bij een breed publiek als onder een geselecteerde, exclusieve doelgroep. Bovendien is het een effectief middel ter bevordering van de business-to-businesscommunicatie.

Een herkenbaar voorbeeld van een door FC Groningen Media geproduceerde zakelijke uitgave is De Hattrick. Hét magazine voor de businessclub van FC Groningen. De Hattrick verschijnt vier keer per jaar en heeft een prettige, zakelijke uitstraling en inhoud.

covhatt

Glossy
Naast businessuitgaven voor diverse voetbalclubs realiseert FC Groningen Media jaarlijks ook tientallen zakelijke magazines voor het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en (semi)overheidsinstellingen

Zo produceerde FC Groningen Media bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure voor de Leidinggroothandel in Hoogezand, de glossy van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, het stijlvolle huisorgaan van de VVCS en het relatiemagazine van De Haan Advocaten & Notarissen. 

Ook voor uw bedrijf of organisatie realiseren wij graag een zakelijke magazine of bedrijfsbrochure. Neem vrijblijvend contact met ons op via of via 050-5878762 en vraag naar Roelof Jonkman.