string(17) "WP Rocket/Preload"

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen.

Maandag 19 februari 2024 om 17:00

FC Groningen heeft met Peakz Padel een overeenstemming bereikt over een partnership tot juli 2026. Peakz Padel zal de komende jaren goed zichtbaar zijn zowel op de communicatiekanalen als in Stadion Euroborg.

Padel is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Ooit ontstaan in Mexico en enkele jaren geleden naar ons land overgewaaid vanuit Portugal en Spanje. Padel is inmiddels helemaal ingeburgerd in de Nederlandse sportwereld. Een sport die door jong en oud kan worden gespeeld en waar duizenden sportliefhebbers wekelijks plezier aan beleven. Ook in de voetbalwereld is padel populair. Verschillende wereldsterren van vroeger onder wie Arjen Robben, Robin van Persie en Carles Puyol zijn fanatieke padellers.

Peakz Padel is één van de grootste aanbieders van padel in Nederland met banen in twaalf verschillende plaatsen door het hele land. In Groningen is Peakz op twee locaties vertegenwoordigd; nabij Euroborg aan de Bornholmstraat, 46 en op het Suikerterrein, Suikerlaan 19.

“We voegen met Peakz Padel een mooie partner toe die past bij FC Groningen,” zegt manager Partnerships Bastiaan Fehrman over de samenwerking. “Peakz zet in Groningen wekelijks honderden sportliefhebbers in beweging. Padel-liefhebbers kunnen bij Peakz lessen afnemen of deelnemen aan één van clubsessions die ze wekelijks organiseren. Beter worden in de sport en nog meer plezier halen uit het bewegen. Ook kun je bij Peakz terecht voor een leuk bedrijfsuitje of verjaardagsfeest.”

Jasper Valentijn, clubmanager bij Peakz Padel Groningen ziet een grote meerwaarde in het partnership met FC Groningen. “De samenwerking met FC Groningen biedt ons de mogelijkheid om met veel sportliefhebbers in contact te komen. Padel is een sport voor iedereen en we kijken er naar uit om veel FC-supporters op onze banen te mogen begroeten. Padel is een relatief jonge sport, volop in ontwikkeling en groei. Dat zien we bij FC Groningen ook terug. Op zakelijk vlak binnen de FC Groningen Business Club en zeker ook op het veld met zoveel jongelingen die echt binding hebben met de club. Op de tribunes zien we natuurlijk heel veel jonge supporters die we graag in aanraking willen laten komen met padel.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’