Bijeenkomst sponsoring

robbertklaveractie

De veranderde markt, hoe ziet sponsoring 2.0 eruit?

Maandag 15 januari 2018 organiseert FC Groningen in samenwerking met Clubplan en PUMA een bijeenkomst waarin het draait om sponsoring en acties. Tijdens deze avond bieden wij u handvatten om meer uit sponsoring te halen.
 
Partnerverenigingen zijn  van harte uitgenodigd om met maximaal 3 afgevaardigden vanuit het bestuur of  de sponsorcommissie bij deze bijeenkomst in het Noordlease Stadion aanwezig te zijn.

FC Groningen wil samen met Clubplan en PUMA een bijdrage leveren aan het voetballandschap. Daarnaast stimuleren wij kennisdeling tussen de clubs onderling; er valt immers veel van elkaar te leren en veel amateurclubs lopen tegen vergelijkbare zaken aan.

Alle clubs die deelnemen ontvangen van Genesis Teamwear een gratis set PUMA voetbaltenues* na registratie op de avond zelf. 
 
*de set met tenues wordt door Genesis Teamwear geselecteerd en kan gebruikt worden als wedstrijdtenue (uit of thuis) of als trainingstenue. Het gaat om 15 tenues voor spelers en 1 keeperstenue
 

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

  • 19:00 uur                      Inloop en ontvangst met koffie en thee
  • 19:30 uur                      Inleiding door Robbert Klaver (Commercieel Directeur FC Groningen)
  • 19:50 uur                      Vertaalslag naar amateurclubs door Edwin Froma (Marketingmanager FC Groningen), Harold Dijkstra (eigenaar Clubplan Nederland) en Tim Jehee (PUMA)
  • 20.30 uur                      Kennisdeling in kleine groepen
  • 21:45 uur                      Afsluitende borrel

U kunt zich met maximaal drie personen aanmelden voor de bijeenkomst via aanmeldformulier onderaan deze pagina.
 
De aanmeldingstermijn loopt tot maandag 4 december aanstaande. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met daarin de laatste informatie.

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst. Reeds hebben 100 deelnemers zich aangemeld van 45 verschillende partnerverenigingen

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
gezondesportkantine