string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nienhuis verhuurd; Etemadi als vervanger.

Maandag 18 juli 2011 om 22:09

Doelman Leonard Nienhuis wordt met onmiddellijke ingang voor één seizoen verhuurd aan SC Veendam in de Jupiler League. Agil Etemadi (doelman op foto) wordt als zijn vervanger aangetrokken voor het huidige seizoen.

Technisch manager Henk Veldmate verklaart de keuze de 21-jarige Nienhuis voor een seizoen te verhuren aan de Oost-Groningse club: “Leonard heeft bij FC Groningen nog een driejarig contract. Wij verwachten dat hij zich door het spelen op een hoger niveau dan de Beloften Eredivisie verder kan doorontwikkelen bij SC Veendam.”
Vervanger
Voor het eerste elftal en Jong FC Groningen wil FC Groningen graag vier doelmannen ter beschikking hebben voor het komende seizoen. Naast Brian van Loo, Luciano da Silva en Renze Fij is daarom gezocht naar een opvolger van Nienhuis. Die heeft de FC gevonden in de persoon van Agil Etemadi.
Agil Etemadi werd op 23 april 1987 geboren in de Iraanse hoofdstad Teheran. Hij stond tussen 2006 en 2009 onder contract bij sc Heerenveen. In 2009/2010 kwam hij elf duels uit voor FC Emmen in de Jupiler League. Afgelopen seizoen speelde hij één competitieduel voor SC Veendam. Hij was transfervrij en speelde afgelopen weekend nog met het VVCS-team van werkzoekende voetballers.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard