string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jong Groningen haalt uit tegen FC Lisse.

Vrijdag 25 juli 2014 om 16:39

De Beloften van FC Groningen hebben in Zuidlaarderveen met 6-0 gewonnen van FC Lisse. Bij rust was de stand 2-0. Michael de Leeuw en Dino Islamovic scoorden elk tweemaal. Maandagavond is de volgende oefenwedstrijd, tegen Jong Heerenveen.

Trainer Paul Raveneau was prima te spreken over zijn team. “Een dag na de uitschakeling in de Europa League stond een flink aantal jongens er weer. Zij hebben we knop omgezet en speelden geconcentreerd tegen een ploeg uit de Zaterdag Topklasse, die hier in de buurt op trainingskamp is.”
“Op een goed bespeelbaar veld was ik tevreden over de manier van spelen. Het was bij vlagen goed. De individuele spelers hebben een prima indruk gemaakt en ook het team als geheel. We zijn weer een stap verder in het klaarstomen van de ploeg richting de competitie.”
Maandagavond om 18.30 uur is Jong Heerenveen de volgende tegenstander in de voorbereiding. Er wordt dan om 18.30 uur afgetrapt. Op vrijdag 1 augustus wordt in Hardenberg vanaf 19.30 uur gespeeld tegen Topklasse HHC.
Opstelling Jong Groningen
Sietsma; Magnasco, Schootstra (Cambuur), Baas, Janzen (Cambuur); Hiariej, De Leeuw (46’ Saban), Van Nieff (75’ Boutzamar); Antonia (70’ Oldenburger), Islamovic, Van Moorsel (46’ Hagenauw).
Scoreverloop: De Leeuw 1-0 en 2-0, rust, Hagenauw 3-0, Islamovic 4-0, Antonia 5-0 en Islamovic 6-0.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard