string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hiariej: ‘Dominant spel zonder echte kansen te creëren’.

Zaterdag 24 september 2016 om 22:16

FC Groningen speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen Heracles Almelo. Tom Hiariej werd door de supporters in het Noordlease Stadion uitgeroepen tot Essent Man of the Match. De middenvelder was echter teleurgesteld met het resultaat tegen de Heraclieden.

Hiariej speelde zijn 76ste competitiewedstrijd in eigen huis en is daarmee lijstaanvoerder wat betreft competitiewedstrijden in het Noordlease Stadion/Euroborg. De middenvelder ging Rasmus Lindgren voorbij op de ranglijst, maar had graag een ander resultaat gezien dan het 0-0 gelijkspel tegen Heracles Almelo.

Teleurgesteld
“Je mag me wellicht feliciteren als Essent Man of the Match, maar niet met het resultaat van vanavond,” zegt Hiariej. “Ik sta hier met een teleurgesteld gevoel.” Het lukte de Trots van het Noorden niet om veelvuldig gevaarlijk te worden voor het doel van de tegenstander.
“We waren wel dominant, maar het lukte net niet om de bal een keer tegen de touwen te rossen. Dominant spel zonder echte kansen te creëren. Misschien hadden er één of twee ballen in gemoeten, maar dat dwingen we blijkbaar niet genoeg af.”

Zonde
FC Groningen had direct na rust een fase waarin het nadrukkelijk op zoek was naar de treffer en het Almelose doel bestormde. “Iedereen dacht dat we een doelpunt zouden maken, maar dan moet de bal wel goed vallen. Tegen Heracles thuis wil je het laten zien, veel scoren en dat is niet gebeurd. Het is zonde. We hadden net als de vorige thuiswedstrijd tegen Sparta moeten winnen.”

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard