string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen spreekt met eigenaar van Udinese.

Donderdag 08 maart 2012 om 16:28

Donderdagochtend hebben algemeen directeur Hans Nijland en manager technische zaken Henk Veldmate in Egmond aan Zee een gesprek gehad met clubeigenaar Gino Pozzo van Udinese.

Afgelopen jaar werden de eerste telefonische contacten gelegd in het kader van de tweezijdige samenwerking rond scout Grads Fühler. In december moest een afspraak met de Italiaanse club worden uitgesteld in verband met drukke agenda’s.
Als komende tegenstander van AZ verblijft Udinese momenteel in Nederland. Reden voor Nijland en Veldmate af te reizen naar het trainingskamp van de Italianen in Noord-Holland. Pozzo is eigenaar van Udinese en de zoon van voorzitter Giampaolo Pozzo.
Technisch manager Henk Veldmate zegt over het onderhoud: “We hebben anderhalf uur met elkaar gesproken. Dat was vooral een verkennend gesprek waarin we het beleid van onze clubs hebben belicht. Ook hebben we inhoudelijk gesproken over onze samenwerking met Grads Fühler, die zich inmiddels in Peru heeft gevestigd. We hebben veel vertrouwen uitgesproken over deze wederzijdse afspraak.”
“Daarnaast hebben we mogelijkheden besproken ook op andere manieren iets voor elkaar te kunnen betekenen. Daarin zou het kunnen gaan om afspraken rond spelers. Udinese heeft al een uitgebreide samenwerking met Granada en Cadiz in Spanje. Het was een zeer plezierig gesprek en we weten nu wat we in de nabije toekomst aan elkaar kunnen hebben,” concludeert Veldmate.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard