string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ga je zaterdag niet naar de wedstrijd? Bied dan je kaart aan via de kaartenmarkt.

Woensdag 17 april 2024 om 11:25

Euroborg staat zaterdag weer vol achter groen-wit. Het stadion is bij de wedstrijd tegen Cambuur helemaal uitverkocht. Zowel op de drie publiekstribunes als op de businesstribune en in Club 1971 is geen enkel ticket meer beschikbaar. Seizoenkaarthouders op de Piet Fransen Tribune of de Koeman Tribune die zaterdag niet naar de wedstrijd gaan, kunnen hun plaats aanbieden via de kaartenmarkt.

De kaartenmarkt is de enige plek waar kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Cambuur kunnen worden aangeboden of gekocht. Seizoenkaart- en vijfjaarkaarthouders op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune kunnen hun plaats aanbieden. De kaartenmarkt is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. Ook het duel met Roda JC Kerkrade is al geheel uitverkocht, hierdoor is ook de kaartenmarkt bij het laatste thuisduel van het reguliere seizoen geopend. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Het kan zijn dat de kaartenmarkt in de Ticketshop niet beschikbaar is. Op dat moment worden er geen kaarten aangeboden door seizoenkaarthouders. De prijs voor het ticket gekocht via de kaartenmarkt ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen. Er geldt een clubcardverplichting. Bij Cambuur-thuis kunnen maximaal twee kaarten per seizoenkaart of clubcard worden (bij)gekocht. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

5 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

6 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000