string(17) "WP Rocket/Preload"

Auto delen / carpoolen.

Lege autostoel? Deel ’em dan

Iedere wedstrijd gaan er duizenden fans naar het stadion met de auto. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg. Dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere fans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd.

Stoel delen

Deel je lege autostoel(en) in de widget linksonder op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Fans bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Als je op zoek bent naar een rit klik dan ook op de widget op deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon heeft bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuke tekst achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

Uitwedstrijden

Het initiatief geldt ook voor uitduels van de FC. Bij wedstrijden waar het mogelijk is om met eigen vervoer heen te gaan is het mogelijk om tot de aangewezen parkeerplaats samen te rijden. Bij wedstrijden met een verplichte buscombi kan er samengereden worden naar Euroborg.