string(17) "WP Rocket/Preload"

Vrijwilligersactie.

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt zowel bij FC Groningen als voor alle amateurverenigingen. De waarde van het werk dat wordt is onbetaalbaar. Vrijwilligers bij iedere sportvereniging verdienen daarvoor ultieme waardering. En sommige van deze clubmensen zetten zich nog net weer dat stapje extra. FC Groningen zet deze vrijwilliger van jullie club samen met partner Univé graag extra in het zonnetje.

Dit kan iedereen zijn, van de persoon die ieder week avond aan avond achter de bar staat, tot diegene die zorgt dat het sportpark tiptop in orde is, of werkelijks vol passie met de jeugd aan de slag gaat om het plezier in voetbal over te brengen.

Aan iedere amateurclub dan ook de vraag om één van de meest betrokken vrijwilligers namens FC Groningen uit te nodigen voor de competitiewedstrijd van de FC, thuis tegen Jong PSV op maandag 18 september in Euroborg. Laat uiterlijk zaterdag 16 september via bijgaand formulier weten welke onmisbare vrijwilliger er namens jouw vereniging op uitnodiging van de FC en Univé de wedstrijd mogen bezoeken.

Het is niet meer mogelijk iemand aan te melden.