Sport Inspiratiebijeenkomst

Sport Inspiratiebijeenkomst 2

Besturen (of overleven) in een veranderende sportwereld

In de Nationale Sportweek wordt wederom de sport inspiratiebijeenkomst (voorheen aftrapbijeenkomst) voor sportbestuurders georganiseerd in het Hitachi Capital Mobility Stadion.
 
Op maandag 23 september staat het duurzaam besturen van een vereniging centraal. Een moderne bestuurder weet wat er intern in zijn of haar verenging leeft en wat er extern speelt. Met behulp van inspirerende voorbeelden, praktische onderzoeksresultaten en ruimte voor onderlinge kennisdeling, reiken wij u handvatten aan om met uw vereniging een stap voorwaarts te zetten.
 
Deze avond wordt georganiseerd door Sport050, KNVB, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen. Het Hanze Instituut voor Sportstudies levert een inhoudelijke bijdrage.
 
Aanmelden is t/m 18 september mogelijk via onderstaand contactformulier

vrijwilligers2016

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

  • 18:45 uur                     Inloop met koffie en thee
  • 19:15 uur                     Start Sport Inspiratiebijeenkomst: Hans Slender (Sportproject Manager SportDrenthe en Onderzoeker in de Sportwetenschap bij de Hanzehogeschool Groningen) presenteert de onderzoeksresultaten en koppelt deze aan praktische tips om in te spelen op veranderingen in het sportlandschap. Verenigingsbestuurders hebben veel uitdagingen. Ine Klosters  (projectleider NOC/NSF) neemt u mee aan de hand van vier inzichten om nog beter te besturen.
  • 20:30 – 21.30 uur        Kennisuitwisseling: Tijdens de 2e helft worden in kleine groepen kennis en ervaringen gedeeld over besturen in een veranderende sportwereld.
  • vanaf 21:30 uur           Afsluitende borrel

Aanmeldformulier:

Indien u meerdere personen wilt aanmelden, dan kunt u na geklikt te hebben op 'aanmelden!' het aanmeldformulier nogmaals invullen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

Sport Inspiratiebijeenkomst 2