Keeperstrainingen

keeperstraining-nieuw-2

FC Groningen Trainen als een Profkeeper organiseert de FC Groningen Keeperstrainingen!

Na een succesvolle eerste seizoenshelft, zal in de maanden maart en april de derde cyclus van de FC Groningen Keeperstrainingen georganiseerd worden. Deze cyclus start na de voorjaarsvakantie en bestaat uit vijf trainingen, die door de keeperstrainers van de FC Groningen Opleiding worden verzorgd op zondagochtenden op sportpark Corpus den Hoorn. 

Tijdens de FC Groningen keeperstrainingen maak je kennis met de manier van trainen van de FC Groningen-keepers. Gedurende vijf zondagochtenden train je op sportpark Corpus den Hoorn onder de begeleiding van de FC Groningen-keeperstrainers. Vind jij het leuk om op professionele wijze te trainen, ben je ambitieus, wil je een betere keeper worden en ben je in staat om gedisciplineerd te trainen? Dan zijn de FC Groningen keeperstrainingen een goede toevoeging op het trainingsprogramma van je eigen vereniging. We werken hard, maken veel plezier, maar bovenal werken we op een professionele manier om jouw ontwikkeling als keeper te stimuleren.

NIEUW: Bij voldoende aanmeldingen vormen we een aparte meiden-trainingsgroep!

Tijdens de derde cyclus van de FC Groningen keeperstrainingen, die start na de voorjaarsvakantie, zal getraind worden op de volgende vijf zondagen:

  • 7 maart 2021
  • 14 maart 2021
  • 28 maart 2021
  • 11 april 2021
  • 18 april 2021
Actie keepers

De FC Groningen keeperstrainingen zijn toegankelijk voor alle keepers die zijn geboren in 2011 of later, en op een gedisciplineerde manier willen Trainen als een Profkeeper. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn, maken we de meest ideale groepsindeling, waarbij we de individuele ontwikkeling van elke keeper centraal stellen. Hierna zullen we de exacte trainingstijden per groep communiceren. De trainingen zullen in ieder geval plaatsvinden op zondagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur. Uiterlijk één week voor de eerste trainingsdag zullen we de exacte trainingstijden bekend maken. Zo zorgen we er voor dat we de meest optimale groepssamenstelling kunnen garanderen om elke keeper optimaal te ontwikkelen. Hierbij is ons uitgangspunt dat we trainen in kleine groepen zodat we iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht geven. We trainen immers als een FC Groningen Profkeeper!

Na de meivakantie zal de laatste cyclus van seizoen 2020-2021 georganiseerd worden. 

DE FC GRONINGEN KEEPERSTRAININGEN KOSTEN €115,00 EN ZIJN INCLUSIEF:

  • Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
  • Vijf professionele keeperstrainingen van de FC Groningen keeperstrainers
  • Een FC Groningen Gadget
  • Trainen op sportpark Corpus den Hoorn, dé thuisbasis van FC Groningen
Keeperstrainer