Corona Wedstrijdinformatie

Tijdsloten AZ Alkmaar zondag 24 oktober 20:00

Om ervoor te zorgen dat alle supporters binnen zijn voor het starten van de wedstrijd gaat FC Groningen gebruik maken van tijdsloten. Wij verzoeken alle supporters om zich binnen het tijdslot te melden bij de desbetreffende ingang.

Zie onderstaande tabel voor jouw tijdslot:

Tijdslot Ingang 1 ​Ingang 2 & 3 Ingang 4 Business
18:00–18:20 uur F/FF/G/GG L/LL/M/MM V/W/X B1/B2
18:20-18:40 uur D/E/EE K/KK/N/NN T/U/UU B3/B4
18:40-19:00 uur DD/C/CC J/JJ/O/I/II S/SS/TT B5/B6
19:00-19:20 uur A/AA/B/BB H/HH/P/Q R/RR/VV B7/B8

Extra uitleg Coronacheck

Volledige Vaccinatie
Wanneer je minimaal 14 dagen geleden de tweede prik hebt ontvangen of een maand geleden het Janssen vaccin kun je  een CoronaCheck QR-code opvragen. De makkelijkste manier is om dit via De CoronaCheck app te regelen. Deze kun je op je telefoon downloaden. Vervolgens kun je met je DigiD inloggen en je QR-code ophalen. Mocht je geen telefoon hebben dan kun je via https://coronacheck.nl/nl/print/ de QR-code uit laten printen. Hier heb je ook een DigiD voor nodig. Wanneer je geen DigiD hebt kun je via de Rijksoverheid een papieren QR-code opgestuurd krijgen. Om dit te regelen kun je bellen met 0800-1351. Aangezien de QR-code met de post opgestuurd wordt gaat er wel enkel dagen overheen voordat u de QR-code binnen heeft.

Testen voor Toegang - Negatieve Test
Je kunt ook een QR-code krijgen door maximaal 24 voor de wedstrijd een negatieve test af te leggen. Dit moet via Testen voor Toegang. Je kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. Deze afspraak mag maximaal 24 uur voor de wedstrijd zijn. Na de test krijg je binnen een halfuur tot een uur uitslag. Wanneer dit negatief is krijg je een mail. Hierin staat een link waarop je een testcode ontvangt. Deze kun je in de CoronaCheck-app invullen om een QR-code te genereren. Hier heb je u geen DigiD voor nodig maar wel een telefoon. Je kunt deze QR-code ook uitprinten via https://coronacheck.nl/nl/print/.

Herstelbewijs
Wanneer je in het afgelopen half jaar bent hersteld van corona kan het zijn dat je van de GGD een herstelbewijs hebt ontvangen. Ook hiermee kun je een QR-code opvragen. Hiervoor kun je het best de CoronaCheck app downloaden. Vervolgens kun je inloggen met je DigiD en je QR-code ophalen. Mocht je geen telefoon hebben dan kun je via https://coronacheck.nl/nl/print/ je QR-code uit laten printen. Hier heb je ook een DigiD voor nodig. Wanneer je geen DigiD hebt kun je via de Rijksoverheid een papieren QR-code opgestuurd krijgen. Om dit te regelen kun je bellen met 0800-1351. Aangezien de QR-code met de post opgestuurd wordt gaan er wel enkel dagen overheen voordat je de QR-code binnen hebt.