string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 12 maart 2010 om 09:57

Het nieuwe grasveld van stadion Euroborg ligt er in! Nu nog een weekje rust, zodat het gras kan wennen aan zijn nieuwe onderkomen en dan kunnen onze jongens er weer op voetballen. Er staan weer volop activiteiten in de planning: Zaterdag vertrekt er een Fantour naar NAC Breda, in mei gaan we voetbalgolfen en Manon Jager heeft een interview met Daley Blind gewonnen.

Danny Holla
Danny heeft donderdagmiddag op de training zijn been gebroken toen zijn linkervoet in het trainingsveld bleef vaststaan bij een schotpoging. De ambulance was snel ter plaatse en heeft hem rond vier uur naar het UMCG ziekenhuis gebracht. Het zit de club niet mee, vorige week brak Theo Lucius ook al een been. En natuurlijk zijn er ook nog de lang geblesseerden: Petter Andersson, Odrej Svedik en Sepp de Roover. Wil jij de spelers beterschap wensen? Dan kun je een kaartje sturen naar:
FC Groningen  t.a.v. (spelersnaam) Postbus 1399 9701 BJ Groningen
FC Groningen – VVV Venlo
Onze jongens hebben afgelopen zondagmiddag in Euroborg met 1-0 gewonnen van VVV-Venlo. Het enige doelpunt werd na 70 minuten gescoord door Tim Matavz. De FC blijft negende op de ranglijst en vergrootte de voorsprong op de nummer 10 tot zeven punten.
NAC – FC Groningen
Zaterdag speelt FC Groningen uit tegen NAC Breda. Er vertrekken twee bussen richting NAC Breda, 1 bus zit vol met de leden van de Junior Club. De vertrektijd van de Fantour is om 14.30 uur. Dit is een uur later dan oorspronkelijk gepland. Het duel begint zaterdag 13 maart om 18.45 uur in het Rat Verlegh Stadion.
Interview Daley Blind
Afgelopen woensdag heeft Manon Jager voor de Coooool! een interview gehouden met Daley Blind. Er zijn foto’s gemaakt en Manon heeft een handtekening gescoord! Het uitgebreide verslag en de foto’s kun je in de Coooool! die in juni uitkomt lezen.
Jong FC Groningen – Jong PSV
Onze jongens van Jong FC Groningen spelen 06 april tegen Jong PSV in stadion Euroborg. De wedstrijd begint om 18.30 uur en het stadion opent om 17.30 uur. Heb jij al kaartjes gekocht? Dan kun jij deze op 06 april gewoon gebruiken. Heb jij nog geen kaartjes maar wil je wel naar deze wedstrijd? Dan kun je nog kaartjes kopen bij de supportersbalie van FC Goningen. Groepen vanaf 10 personen kunnen hun kaartjes bestellen via Ticketing@fcgroningen.nl
Feestjes
Deze week zijn er ook weer feestjes gevierd in het stadion. Tijmen de Jonge vierde afgelopen woensdag zijn feestje, hij werd 06 maart 6 jaar! Nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat jij een leuke middag in het stadion hebt gehad. Vanmiddag (12 maart) vieren Joost de Groote en Jorik de Vries hun feestje. Joost wordt 7 en Jorik 8 jaar. Ik hoop dat jullie een leuke middag hebben in het stadion. Gaan jullie de nieuwe grasmat ook even bewonderen? Jullie ook nog van harte gefeliciteerd.
Voetbalgolf
13 mei (hemelvaartsdag) kunnen alle leden van de Junior Club / Green White Bengels zich op geven voor het voetbalgolf in Schildwolde! Voetbalgolf is een nieuwe sport in Nederland. Je speelt het met je voeten en een normale voetbal op een speciaal voor voetbal gemaakte golfbaan. Op de speciale baan zijn een aantal moeilijke holes. Voor meer informatie kun je kijken op www.voetbalgolf.com  Je kunt max. 2 vriendjes of vriendinnetjes mee nemen. Klik hier om je op te geven. Kosten zijn € 10,00 per persoon.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren