string(9) "claudebot"

Jong Oranje zegeviert in Kroatië.

Dinsdag 05 februari 2013 om 16:55

In Pula heeft Jong Oranje dinsdagmiddag met 3-2 gewonnen van hun Kroatische leeftijdsgenoten. Virgil van Dijk en Leandro Bacuna stonden in de basis. Marco Bizot maakte in de tweede helft zijn opwachting.

Bij Jong Oranje stonden Virgil van Dijk en Leandro Bacuna in de basis van het elftal van bondscoach Cor Pot. Ze werden beiden in de rust gewisseld. Marco Bizot maakte in de tweede helft zijn opwachting als vervanger van doelman Jeroen Zoet.
De zevende grote kans (waaronder één voor Leandro Bacuna) werd door Jong Oranje benut. Luuk de Jong tekende in de slotminuut van de eerste helft de gelijkmaker aan: 1-1.
Na de pauze maakte doelman Marco Bizot zijn opwachting voor Jong Oranje. Hij was één van de acht invallers. Twee anderen, debutanten Jurgen Locadia en Tonny Vilhena, voerden de score op naar 1-3. In de slotfase van het duel kreeg Bizot nog een tegentreffer om de oren: 3-2.
Jong Oranje bereidt zich voor op het EK dat zich deze zomer afspeelt in Israël. Naast de drie FC’ers behoorden Género Zeefuik en Johan Kappelhof ook tot de voorselectie voor het duel.
Scores: 7’ Kramaric 1-0, 45’ Luuk de Jong 1-1; 61’ Locadia 1-2, 74’ Vilhena 1-3, 86’ Boras 2-3.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’