string(9) "claudebot"

Internationals actief in Portugal.

Maandag 11 februari 2013 om 12:45

Drie spelers van de RVO FC Groningen/Cambuur zijn deze dagen actief in Portugal. Willem Gootjes met Oranje onder-17 en Rutger Etten en Keziah Veendorp met Oranje onder-16. Beide teams nemen deel aan een vierlandentoernooi.

Voor Oranje onder-17 begon het toernooi afgelopen vrijdag met een gelijkspel tegen gastland Portugal onder-17. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Willem Gootjes kwam in deze wedstrijd niet in actie.
Zondagmiddag speelde Gootjes de gehele wedstrijd in de ploeg van bondscoach Albert Stuivenberg. Hij verloor met zijn ploeg met 3-1 van Duitsland. Dinsdag is Engeland de derde en laatste tegenstander voor Oranje onder-17.
Rutger Etten en Keziah Veendorp begonnen zaterdag aan het toernooi met Oranje onder-16. Tegen Oostenrijk begon ook dit team begon met een 1-1 gelijkspel, waarna Nederland de strafschoppen beter nam. Etten en Veendorp speelden de volle 80 minuten.
Zondag werd met 3-0 gewonnen van Schotland onder-16. Etten kwam in deze wedstrijd zeven minuten voor tijd als invaller in de ploeg van bondscoach Ruud Dokter. Dinsdag wordt het toernooi afgesloten met een wedstrijd tegen gastland Portugal.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus