Wapperaars

20170813EOB5905

Staat jouw team straks ook op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion samen met de voetballers van FC Groningen? Office Centre en FC Groningen zijn opzoek naar Wapperaars van o15, o13 en o11 jeugdteams om FC Groningen te steunen tijdens hun wedstrijden. Geef jouw team nu op via het inschrijfformulier en misschien staat jouw team straks met het Office Centre-shirt te wapperen op de middencircel in een bomvol stadion!

Wanneer en waar?
Office Centre en FC Groningen zoeken Wapperaars voor alle thuiswedstrijden. 

Office Centre Wapperaars 
Spelers, leiders, trainers en/of coaches van o15, o13, en 011 teams, waarvan de clubs onderdeel uitmaken van het Amateurconvenant FC Groningen, hebben de mogelijkheid om hun eigen team op te geven voor deze onvergelijke belevenis. De winnende teams worden door FC Groninge uitgekozen en mag met maximaal 20 voetballiefhebbers een wedstrijd bezoeken. Voorafgaand aan de wedstrijd mogen zij op het veld staan om in het Hitachi Capital Mobility Stadion met het middencirkel-shirt van Office Centre te wapperen. Bovendien mag elk team (maximaal) 5 begeleiders meenemen. Voorwaarde is wel dat deze begeleiders meerderjarig zijn.

Hoe wordt jouw team Office Centre Wapperaar?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw team op te geven via het onderstaande formulier als wapperaar. Uit alle inschrijvingen worden teams met de meest ludieke motivatie gekozen om als Wapperaars te fungeren tijdens één van de thuiswedstrijden van FC Groningen.
 

wapperaars tegen Feyenooord vv EExt

Op de wedstrijddag wordt je team anderhalf uur voor de wedstrijd verwacht in het stadion. Eerst ga je oefenen op het veld in een dan nog leeg stadion. Er is voldoende tijd om even rond te kijken en misschien zelfs al een glimp op te vangen van de spelers. Nadat jij je wedstrijdtenue hebt aangetrokken en toffe foto's op Instagram hebt geplaatst, ben je gereed voor de spelersopkomst. Kijk eens om je heen, zoveel mensen kijken naar jou en je teamgenoten. Dat jouw team een overgetelijke dag gaat beleven, staat vast!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

Fotocompilatie Wapperaars: