Wapperaars

Staat jouw team straks ook op het veld in stadion Euroborg samen met de voetballers van FC Groningen? FC Groningen is op zoek naar Wapperaars van O15, O14, O13, O12 en O11 jeugdteams om FC Groningen te steunen tijdens hun wedstrijden. Geef jouw team nu op via het inschrijfformulier en misschien staat jouw team straks met het middencirkel doek te wapperen in ons stadion voorafgaand aan de wedstrijd!

Wapperaars 
Spelers, leiders, trainers en/of coaches van O15, O14, O13, O12 en O11 teams, waarvan de clubs onderdeel uitmaken van het Amateurconvenant FC Groningen, hebben de mogelijkheid om hun eigen team op te geven voor deze onvergetelijke belevenis. De winnende teams worden door FC Groningen uitgekozen en mogen met maximaal 20 voetballiefhebbers een wedstrijd bezoeken. Voorafgaand aan de wedstrijd mogen zij op het veld staan om in Euroborg met het middencirkel doek te wapperen. Bovendien mag elk team (maximaal) 5 begeleiders meenemen. Voorwaarde is wel dat deze begeleiders meerderjarig zijn.

Hoe wordt jouw team Wapperaar?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw team op te geven via het onderstaande formulier als Wapperaar. Uit alle inschrijvingen worden teams met de meest ludieke motivatie gekozen om als Wapperaars te fungeren tijdens één van de thuiswedstrijden van FC Groningen.
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.