string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Met jouw team Wapperen in Euroborg? Meld je nu aan.

Maandag 07 augustus 2023 om 16:00

FC Groningen biedt een unieke kans aan jeugdteams van clubs die aangesloten zijn bij het Amateurconvenant. Voorafgaand aan een thuiswedstrijd kunnen jullie als team de wapperaars zijn van het grote doek van de hoofdsponsor OG Clean Fuels! Hiermee staan jullie samen met de spelers van FC Groningen op het veld van Euroborg. Een fantastische ervaring bij de Trots van het Noorden.

FC Groningen is op zoek naar voetbalteams in de leeftijdscategorie onder-11 tot en met onder-15 die bij de thuiswedstrijden van de Trots van het Noorden willen wapperen op het veld in de middencirkel. Na het wapperen met het grote doek, kan je met jouw voetbalteam de wedstrijd bekijken op de tribune. Een unieke ervaring op een naast het veld in Euroborg!

De teams mogen met maximaal 20 spelers wapperen en de wedstrijd bezoeken. Elk team mag maximaal 5 begeleiders meenemen, de begeleiders moeten meerderjarig zijn. Een leuk en bijzonder teamuitje. Wil jij met jouw team dit seizoen op de middencirkel van de Euroborg staan? Meld je dan hier aan!

Amateurconvenant
Als betaald voetbalorganisatie heeft FC Groningen een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverengingen. Vanuit het Amateurconvenant helpt FC Groningen de aangesloten clubs om nieuwe leden te werven en bestaande leden te behouden. Dit doet FC Groningen door een bijdrage te leveren aan het versterken van het voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland.

Het Amateurconvenant bestaat uit ruim 200 amateurverenigingen. Deze verenigingen zijn voornamelijk afkomstig uit het verzorgingsgebied van FC Groningen (provincie Groningen, Drenthe en Oost-Friesland). Ook zijn er twee clubs uit Duitsland aangesloten bij het convenant. Aangesloten zijn bij het Amateurconvenant kan gezien worden als een intentieverklaring tussen FC Groningen en de amateurclub. Elke amateurclub uit het verzorgingsgebied kan zich kosteloos aanmelden.

Gerelateerd nieuws.

2 maanden geleden

Tweede bijeenkomst module ‘Het Onderbouwfundament’

3 maanden geleden

Start Module ‘Het Onderbouwfundament’ met Partnerclubs Voetbalontwikkeling

5 maanden geleden

Mooie opkomst FC Groningen Amateurconvenant bij succesvol Robey-event