GWB FIFA Toernooi

FC-Groningen-3esports-GWB-fifa-toernooi

Tweede editie GWB FIFA Toernooi

Het eerste FIFA Toernooi voor GWB leden staat gepland en nu kunnen wij ook een tweede datum bekend maken.
Wil jij gamen en kans maken op een golden ticket? Noteer dan donderdag 28 maart 2019 in je agenda.

Speciaal voor GWB-leden wordt er een FIFA 19 toernooi georganiseerd bij FC Groningen. Dus vind jij het leuk om FIFA te spelen en wil jij vette tips en tricks leren van eSporter Nick den Hamer?
Het toernooi wordt gespeeld in het Hitachi Capital Mobility Stadion en zowel beginnende als gevorderde gamers zijn welkom. Daarnaast worden er toffe prijzen vergeven. Denk aan een VIP arrangement in de eSports Skybox, wedstrijdkaarten voor het Ereterras of een gesigneerd wedstrijdshirt. Wacht dus niet langer en meld je aan!

Datum:              Donderdag 28 maart 2019
Tijd:                   17.00 - 20.00 uur
Voor wie:          GWB leden van 13-16 jaar 
Kosten:             gratis!
Locatie:             Hitachi Capital Mobilty Stadion
Aanmelden:      Scroll naar beneden om je aan te melden

Jij kunt je samen met een vriend of vriendin opgeven. Wij verzorgen een hapje en een drankje. De winnaars van het toernooi ontvangen ook nog eens een golden ticket voor de FC Groningen eSports Cup finale op 26 mei in het stadion!

Geen lid van de GWB? 
Ben jij geen lid van de Green White Bengels, maar wil je wel graag deelnemen. Je kunt nu lid worden door een aanmeldformulier in te vullen. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Voor het resterende seizoen betaal je slechts €9,00 (voor een heel seizoen betaal je €15,00). Als je het formulier invult dan worden jouw gegevens gelijk verwerkt en kan jij mee doen aan het GWB eSports Toernooi.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.