Skylounge Groningen Airport Eelde

foto vliegtuig

Welkom in de Skylounge Groningen Airport Eelde

De Skylounge GAE komt voort uit FC Groningen’s verbondenheid met tal van takken van industrie, met diverse organisaties en kenniscentra. Met dit nieuwe concept willen en kunnen we de marketingkracht van FC Groningen combineren met de marktmogelijkheden die Groningen Airport Eelde heeft.

foto inhoud arrangement

In seizoen 2017-2018 organiseren wij zes bijeenkomsten rondom een wedstrijd van FC Groningen. Inspirerende sprekers zullen de ware kracht van de regio laten zien en de potentie die er ligt in de wereld. Noordelijke ondernemers kunnen voor deze bijeenkomsten stoelen afnemen. Deze bijeenkomsten bevatten dus een lezing, zijn inclusief consumpties en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Groningen. 
 

De volgende wedstrijden zijn hiervoor geselecteerd:

​FC Groningen - AZ Zondag 15 oktober 2017 Aanvang programma 11.45 uur
FC Groningen - Vitesse Zondag 19 november 2017 Aanvang programma 11.45 uur
FC Groningen - PSV Woensdag 13 december 2017 Aanvang programma 15.45 uur
FC Groningen - ADO Den Haag Zondag 11 februari 2018 Aanvang programma 15.45 uur
FC Groningen - PEC Zwolle Zondag 11 maart 2018 Aanvang programma 9.45 uur
FC Groningen - RODA JC Zondag 15 april 2018 Aanvang programma 11.45 uur

Sprekers

Nick Stevens | Chief Digital Officer Groningen
Nick Stevens | Chief Digital Officer Groningen
Stef van der Ziel | Initiator Top Dutch
Stef van der Ziel | Initiator Top Dutch
Marco Smit | Directeur Economic Board Groningen
Marco Smit | Directeur Economic Board Groningen
Frans Keurentjes | Voorzitter RvC Koninklijke FrieslandCampina N.V.
Frans Keurentjes | Voorzitter RvC Koninklijke FrieslandCampina N.V.
Jobert Abma | Co-founder HackerOne

Stap in voor Groningen Airport Eelde

FC Groningen ziet het belang van Groningen Airport Eelde voor de regionale economie. Het vliegveld is een toegangspoort naar een wereld aan mogelijkheden voor zakelijk Noord-Nederland. Met haar marketingkracht zal de club vanaf seizoen 2017-2018 het vliegveld ondersteunen met zowel landelijke als regionale exposure. Groningen Airport Eelde heeft een positie op de backdrops, LED boarding en wordt naamgever van de lounge. Noordelijke ondernemers die ook het belang van een sterke regionale economie zien kunnen aanhaken door de Skylounge GAE bruisend te maken. Een ware hub. En hoe meer ondernemers aanhaken, hoe meer exposure dat oplevert voor het vliegveld omdat FC Groningen 50% van de inkomsten uit de verkochte pakketten zal inzetten voor Groningen Airport Eelde. Samen zetten wij zo het vliegveld nog meer op de kaart.

Reserveer uw stoel via onderstaand formulier
Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via onderstaand formulier. De prijs van een stoel bij een bijeenkomst is € 200,- exlusief BW. Uiteraard is het ook mogelijk in te stappen voor het gehele programma. Zie onderstaande pakketten.

pakketten

Meer informatie aanvragen

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Gebruik maken van de Skylounge Groningen Airport Eelde?

De Skylounge GAE moet de gateway worden naar nieuwe kansen waarmee wij Noord-Nederland nog meer op de kaart gaan zetten. En dit doen wij samen! Dus heb jij ideeën welke bijdragen aan een sterke regionale economie en waarin de
Skylounge GAE in kan voorzien?

Laat het ons dan weten! Want ondernemers die passende zakelijke evenementen organiseren mogen kosteloos gebruik maken van de Skylounge GAE wanneer het een evenement is met meer dan 40 personen.

Een aanvraag doen kan eenvoudig door een mail te sturen naar .