Skylounge Groningen Airport Eelde

foto vliegtuig

Welkom in de Skylounge Groningen Airport Eelde

De Skylounge GAE komt voort uit FC Groningen’s verbondenheid met tal van takken van industrie, met diverse organisaties en kenniscentra. Met dit nieuwe concept willen en kunnen we de marketingkracht van FC Groningen combineren met de marktmogelijkheden die Groningen Airport Eelde heeft.

foto inhoud arrangement

TopDutch programma

FC Groningen organiseert in samenwerking met Groningen Airport Eelde, TopDutch en Provincie Groningen zes bijeenkomsten gecombineerd met een thuiswedstrijd van FC Groningen. Rondom diverse thema’s laten we de kracht en de potentie van onze mooie regio zien.

Noordelijke ondernemers kunnen voor deze bijeenkomsten plaatsen reserveren. Deze bijeenkomsten bevatten een lezing, zijn inclusief consumpties, buffet en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Groningen. De bijeenkomsten vinden plaats in de Skylounge Groningen Airport Eelde en zijn onderdeel van een samenwerking waarin FC Groningen zich met haar marketingkracht inzet voor het vliegveld. Ondernemers die zich inschrijven voor één of meerdere bijeenkomsten steunen indirect het vliegveld aangezien een gedeelte van de inkomsten bestemd is voor het verder op de kaart zetten van Groningen Airport Eelde.

Kom ook naar één of meerdere kennissessies

16 december 2018 FC Groningen – FC Emmen  
Chemport Europe
Het Noorden van Nederland wil koploper zijn in de energietransitie. Hierdoor krijgen chemische bedrijven volop de ruimte om te experimenteren met kansrijke technologieën. Een verkenning van innovaties in deze proeftuin.

10 februari 2019 FC Groningen - Vitesse
Groningen@Work
De regio economisch versterken en daarmee zo veel mogelijk Groningers aan het werk helpen. Het gaat om werk voor jong en oud, voor laag en hoog opgeleiden en voor Stad en Ommeland. Hoe zien wij dit de komende jaren?

3 maart 2019 FC Groningen – VVV Venlo
Groningen Space to create the future
Werken aan de wereld van morgen. Oplossingen voor de vraagstukken van deze nieuwe tijd. Een groene, gezonde, digitale samenleving creëren, met welzijn en welvaart voor iedereen. Een toekomstbestendige economische positionering wordt nader toegelicht.

17 maart 2019 FC Groningen – ADO Den Haag
Scheepsbouwcluster Groningen
Groningen en de maritieme wereld zijn sterk met elkaar verbonden. Om de ambities van het cluster waar te kunnen maken moet worden voldaan aan een aantal randvoorwaarden op het gebied van human capital, stimulering van innovaties (bijvoorbeeld robotisering), versterking van de samenwerking en financiering van projecten. Overheden en sector hebben de intentie om de handen ineen te slaan om deze ambities te realiseren en hier concreet mee aan de slag te gaan.

2 april 2019 FC Groningen – De Graafschap
Talenten op één Business
Talenten op één Business is een multidisciplinair netwerk en inspiratieplatform wat draait om talentontwikkeling en wat het bedrijfsleven en de sport van elkaar kunnen leren. Herkennen van talent en hier optimaal gebruik van maken. Vanuit zowel het perspectief van het talent als vanuit de werkgever. Hoe komen beide daarbij op dezelfde frequentie?

12 mei 2019 FC Groningen – Fortuna Sittard
Health / Business
Hoe maken wij van Noord-Nederland de meest vitale regio van Nederland? Welke verantwoordelijkheden kan het bedrijfsleven hierin pakken en en hoe kan de overheid dit faciliteren? 

Prijzen

Prijzen 2018 2019

Meer informatie aanvragen

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

Gebruik maken van de Skylounge Groningen Airport Eelde?

De Skylounge GAE moet de gateway worden naar nieuwe kansen waarmee wij Noord-Nederland nog meer op de kaart gaan zetten. En dit doen wij samen! Dus heb jij ideeën welke bijdragen aan een sterke regionale economie en waarin de
Skylounge GAE in kan voorzien?

Laat het ons dan weten! Want ondernemers die passende zakelijke evenementen organiseren mogen kosteloos gebruik maken van de Skylounge GAE wanneer het een evenement is met meer dan 40 personen.

Een aanvraag doen kan eenvoudig door een mail te sturen naar .

Website Blokken_SH_business seats
Website Blokken_SH_lunchdiner
Website Blokken_SH_paytlounge
Website Blokken_SH_skyboxen
Website Blokken_SH_skylounge
FC-Groningen-website-blok-uw-evenement-2