string(125) "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/123.0.0.0 Safari/537.36 Edg/123.0.0.0"

Skyboxen.

Skyboxen en thema lounges in de Euroborg

Onze skyboxen en thema lounges zijn stuk voor stuk prachtig en sfeervolle ruimtes, waar voetbal, plezier en zakelijke mogelijkheden perfect samengaan. In ons stadion zijn 34 skyboxen te vinden. Een deel van deze skyboxen is beschikbaar voor eigen gebruik, zowel tijdens de wedstrijden als doordeweeks. Als skyboxhouder ben je automatisch lid van de Captain’s Club. 

Naast deze skyboxen beschikken we over vijf thema lounges, waarbij het mogelijk is om een aantal stoelen af te nemen. Zo profiteer je op een laagdrempelige manier van de vele voordelen van een skybox – én maak je iedere 14 dagen een wedstrijd op topniveau mee!

De Maritieme box

De Maritieme box is sinds de opening van Euroborg een succesvol platform voor bedrijven en organisaties die actief zijn in of rondom de maritieme sector. De leden zijn hoofdzakelijk gevestigd rond de Groninger zeehavens. De Maritieme Box beschikt over een terras met 30 Business Seats.

De Maatschappelijke box

De Maatschappelijke box is de fysieke ontmoetingsplek voor partijen die verbonden zijn aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Deze skybox heeft als doel om de partners van de stichting bij elkaar te brengen, zodat zij nóg beter samen kunnen werken aan hun gezamenlijke doel: het oplossen van bewegingsarmoede in ons verzorgingsgebied. De Maatschappelijke box heeft een netwerkfunctie waar kennisdeling en inspiratiesessies centraal staan en waar alles erom draait om iedereen in beweging te krijgen.  

De Vastgoedlounge

Met de grasmat op een steenworp afstand en een geweldig sociaal en zakelijk samenzijn is het meemaken van een wedstrijd in de Vastgoedlounge een belevenis op zich! Door de warme ambiance en trendy sfeer is de Vastgoedlounge een plek waar je jouw relaties flink in de watten kunt leggen. Een thuiswedstrijd van FC Groningen is daarvoor een fantastische gelegenheid, maar ook tijdens vergaderingen, diners en borrels op andere momenten ontvangen we je graag in deze ruimte.

We zijn trots op de aangesloten bedrijven die bij iedere thuiswedstrijd zorgen voor een ongekend goede sfeer. De Vastgoedlounge beschikt over 60 comfortabele seats, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn voor bedrijven die actief zijn in de bouw- of vastgoedsector.

Het concept en de invulling van de Vastgoedlounge is tot stand gekomen dankzij de inspanningen van wijlen Henk Wiering. Henk Wiering overleed op 21 juni 2010, enkele maanden voorafgaand aan de opening van de Vastgoedlounge. Zijn lijfspreuk ‘Wees meester en vormgever van jezelf’ is geprojecteerd op een van de wanden in de box.

De Boeren-Box

De Boeren-Box is een trefpunt voor bedrijven die actief zijn in of gelieerd zijn aan de agrarische sector. Deze box is een platform waarbij, naast voetbal, kennisdeling en netwerken, gezelligheid een grote rol speelt. De Boeren-Box beschikt over een terras met 65 business seats en heeft een eigen website waar meer informatie over de box te vinden is: boeren-box.nl.

Industrie en Logistiek

FC Groningen heeft een themabox gelanceerd gericht op Industrie en Logistiek. In de skybox is plaats voor bedrijven actief in de sectoren rondom Industrie en Logistiek. Met het lanceren van de themabox bouwt FC Groningen ook voor deze sectoren een netwerkplatform waarbij het inzet op een rol als versneller van de Noord-Nederlandse economie. De box telt in totaal 30 businessseats. Bedrijven die instappen kunnen maximaal 4 seats afnemen. Door bedrijven binnen bepaalde sectoren actief te verbinden pakt FC Groningen een netwerkrol in de verdere ontwikkeling van zowel de individuele bedrijven als de groei van de algehele sector.

New Energy Business Platform

Rondom de wedstrijden van FC Groningen organiseren de partijen achter het New Business Energy Platform allerlei activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld kennis- en netwerkbijeenkomsten en duurzame clinics, waarbij de focus ligt op het breed onder de aandacht brengen van energie-innovaties. Het New Energy Business Platform is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties die, op welke manier ook, betrokken zijn bij de energietransitie. Een breed en krachtig platform om slimme verbindingen te leggen, kennis te delen en samen de Noord-Nederlandse innovatiekracht nog nadrukkelijker op de kaart te zetten.

Het New Business Energy Platform bestaat uit verschillende partners en leden. Gasunie, Groningen Seaports en RWE zijn de partners van het platform. De leden zijn Provincie Groningen, Stork, Kuurman Groep, BAM, New Energy Coalition, Visser & Smit Hanab, PMF, Hanzehogeschool en NAM. Zij bundelen hun krachten als groenpartner van FC Groningen (voetbal) en Donar (basketbal).
Wil je meer weten over het New Business Energy Platform? Bekijk de website.

Meer infomatie

Wilt u meer informatie ontvangen over een plaats in een skybox of uw eigen skybox? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact op.