string(17) "WP Rocket/Preload"

Vlaggenspektakel.

DOE JIJ MEE AAN HET VLAGGENSPEKTAKEL?

Heb jij altijd al eens op het gras van stadion de Euroborg willen staan om de spelers van dichtbij te bekijken? Dan is dit je kans! Voor de komende thuiswedstrijden zijn we namelijk opzoek naar leden van de Junior Club (vanaf 10 jaar en ouder) die het leuk vinden om tijdens de spelersopkomst deel te nemen aan het vlaggenspektakel.

Wat houdt het in?
Tijdens de opkomst van de spelers mag je op het veld met een vlag zwaaien. Jij zorgt ervoor dat de opkomst van de spelers er heel spectaculair uit gaat zien! Daarna kun je de wedstrijd verder bekijken vanaf de tribune. Je ontvangt van ons twee kaarten voor de wedstrijd. Eén kaart gebruik je zelf, de andere is voor een begeleider. 

Meld je zo snel mogelijk aan* via het formulier onderaan de pagina en wie weet zien je we snel! Je kunt je voorkeur aangeven voor maximaal drie wedstrijden.

Bij de aanmeldingen wordt gekeken naar wie het langst lid is en nog nooit heeft deelgenomen aan het Vlaggenspektakel. Let op: wanneer jij je aanmeldt betekent dit dus niet gelijk dat jij kan deelnemen aan het Vlaggenspektakel. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zal het formulier worden gesloten en ontvang je een mail of je wel of niet kan deelnemen.

Tijdens activiteiten van de Junior Club worden, waar mogelijk, foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden kunnen online worden gepubliceerd. Door je aan te melden voor deze activiteit ga je ook akkoord met de privacy policy van FC Groningen.

*BIJ DE AANMELDINGEN HOUDEN WE REKENING MET:

  • Hoelang je lid bent van de Junior Club (hoe langer je lid bent, des te eerder kom je aan de beurt).
  • Of je al eerder hebt meegedaan aan een wedstrijdactiviteit (wanneer je nog nooit hebt meegedaan, kom je eerder aan de beurt).

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT SEIZOEN.
BINNENKORT IS HET MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR VOLGEND SEIZOEN.