string(17) "WP Rocket/Preload"

Line-up thuiswedstrijd.

DOE JIJ MEE AAN DE LINE-UP BIJ EEN THUISWEDSTRIJD VAN FC GRONINGEN?

Heb jij er altijd al van gedroomd om hand in hand met een speler het veld op te mogen lopen? We zijn voor de komende thuiswedstrijden namelijk op zoek naar Junior Club leden (tussen de 6 en 12 jaar) die deel willen nemen aan de line-up bij een thuiswedstrijd van FC Groningen.


Wat houdt het in?
Samen met andere Junior Club leden loop je, voorafgaand aan de wedstrijd, hand in hand met een FC Groningen speler of de scheidsrechter het veld op. Wanneer de tegenpartij geen Junior Club leden meebrengt, is het ook mogelijk dat je met de tegenpartij meeloopt. Na de line-up kun je de wedstrijd verder bekijken vanaf de tribune. Je ontvangt van ons twee kaarten voor de wedstrijd. Eén kaart gebruik je zelf, de andere is voor een begeleider. 

Meld je zo snel mogelijk aan* via het formulier onderaan de pagina en wie weet zien je we snel! Je kunt je voorkeur aangeven voor maximaal drie wedstrijden (geef je voorkeur van wedstrijden door in het ‘opmerkingen’ veld.

Bij de aanmeldingen wordt gekeken naar wie het langst lid is en nog nooit heeft deelgenomen aan de line-up. Let op: wanneer jij je aanmeldt betekent dit dus niet gelijk dat jij kan deelnemen aan de line-up. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zal het formulier worden gesloten en ontvang je een mail of je wel of niet kan deelnemen aan de line-up.

Tijdens activiteiten van de Junior Club worden, waar mogelijk, foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden kunnen online worden gepubliceerd. Door je aan te melden voor deze activiteit ga je ook akkoord met de privacy policy van FC Groningen.

*BIJ DE AANMELDINGEN HOUDEN WE REKENING MET:

  • Hoelang je lid bent van de Junior Club (hoe langer je lid bent, des te eerder kom je aan de beurt).
  • Of je al eerder hebt meegedaan aan een wedstrijdactiviteit (wanneer je nog nooit hebt meegedaan, kom je eerder aan de beurt).

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT SEIZOEN.
BINNENKORT IS HET MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR VOLGEND SEIZOEN.