string(17) "WP Rocket/Preload"

Shoot-out.

DOE JIJ MEE AAN DE SHOOT-OUT?

Heb jij er altijd al van gedroomd om eens te mogen voetballen op het heilige gras van FC Groningen? Dit is je kans! We zijn voor de komende thuiswedstrijden namelijk opzoek naar leden van de GWB (13 tot en met 16 jaar) die deel willen nemen aan de Shoot-out activiteit in de rust van een thuiswedstrijd.

Wat houdt het in?
De Shoot-out activiteit vindt plaats tijdens de rust van een thuiswedstrijd van FC Groningen. In de rust gaan vijf leden van de GWB het tegen elkaar opnemen met het nemen van penalty’s en een shoot-out. Elke deelnemer krijgt twee kansen om te scoren uit een penalty en daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog één shoot-out poging. Voor en na de rust bekijk je de wedstrijd vanaf de tribune. Je ontvangt van ons twee kaarten voor de wedstrijd. Eén kaart gebruik je zelf, de andere is voor een begeleider. 

Meld je zo snel mogelijk aan* via het formulier onderaan de pagina en wie weet zien je we snel! Je kunt je voorkeur aangeven voor maximaal drie wedstrijden.

Bij de aanmeldingen wordt gekeken naar wie het langst lid is en nog nooit heeft deelgenomen aan de shoot-out. Let op: wanneer jij je aanmeldt betekent dit dus niet gelijk dat jij kan deelnemen aan de shoot-out. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zal het formulier worden gesloten en ontvang je een mail of je wel of niet kan deelnemen.

Tijdens activiteiten van de Junior Club worden, waar mogelijk, foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden kunnen online worden gepubliceerd. Door je aan te melden voor deze activiteit ga je ook akkoord met de privacy policy van FC Groningen.

*BIJ DE AANMELDINGEN HOUDEN WE REKENING MET:

  • Hoelang je lid bent van de Junior Club (hoe langer je lid bent, des te eerder kom je aan de beurt).
  • Of je al eerder hebt meegedaan aan een wedstrijdactiviteit (wanneer je nog nooit hebt meegedaan, kom je eerder aan de beurt).

Junior Club – Shoot-out