string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van der Ree: ‘Alles en iedereen als één blok achter de ploeg’.

Vrijdag 03 februari 2023 om 14:30

FC Groningen bracht vanmorgen het vervelende nieuws naar buiten dat de club afscheid neemt van technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Voor staf en spelersgroep is het zaak het vizier snel vooruit te richten. De FC ontvangt aankomende zondag om 16.45 uur FC Twente in Euroborg.

Trainer Dennis van der Ree stond vanmorgen om 11.00 uur met zijn spelersgroep op het trainingsveld van Sportpark Corpus den Hoorn. Spelers en staf richten zich van wedstrijd tot wedstrijd, de eerstvolgende is zondag thuis tegen FC Twente.

We moeten door
“Vanzelfsprekend heeft een dergelijke beslissing als het beëindigen van de samenwerking met een directe collega impact. Het is altijd vervelend wanneer je afscheid moet nemen van mensen. Maar wij moeten ons richten op aankomende zondag. We moeten door en gaan door.”

FC Twente is komende zondag de tegenstander in wat de 1.000ste thuiswedstrijd in de geschiedenis van de Trots van het Noorden in eigen stadion wordt. De tegenstander onder leiding van voormalig FC-trainer Ron Jans presteert uitstekend in de Eredivisie en staat op een vijfde plaats. Van der Ree verwelkomde deze week in de personen van Oliver Antman en Elvis Manu twee nieuwe aanvallers op de training. Beide spelers zijn speelgerechtigd en inzetbaar voor zondag.

Eén blok
Van der Ree hoopt aankomende zondag op een zo optimaal mogelijk gevulde Euroborg. De Noordtribune is al geheel uitverkocht. Supporters kunnen via https://tickets.fcgroningen.nl nog wel kaarten kopen voor de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. “Er is één doel en om dat te bereiken, hebben we alles en iedereen als één blok achter de ploeg nodig.”

De kassa’s zijn zondag op de wedstrijddag geopend vanaf 15.15 uur. Er geldt vrije verkoop. Bij Euroborg kan alleen per PIN worden betaald. FC Groningen – FC Twente staat zondagmiddag vanaf 16.45 uur onder leiding Pol van Boekel. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een supportersplein ingericht nabij de Kolenmuur en staan verschillende foodtrucks aan de achterzijde van het stadion.

Gerelateerd nieuws.

02:12
11 maanden geleden

Van der Ree: ‘Leeg stadion is heel vervelend’

02:25
12 maanden geleden

Van der Ree: ‘We hebben een plicht richting onze supporters’

02:48
1 jaar geleden

Van der Ree: ‘Leren van de ervaringen bij PSV’