string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Startups gezocht voor deelname STARTUP-GRO.

Donderdag 09 februari 2023 om 14:00

FC Groningen geeft talent de kans. Dit gaat veel verder dan jonge voetballers die zich bij de club kunnen ontwikkelen en verder groeien. Ook zakelijk talent krijgt kansen aangereikt. Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op startups in Noord-Nederland. Via STARTUP-GRO krijgen beginnende bedrijven de mogelijkheid om via het brede zakelijke netwerk interessante connecties en verbindingen te maken. Aanmelden voor het de nieuwe voorjaars editie van STARTUP-GRO-programma kan tot 10 maart 12.00 uur.

In een periode van twee maanden mogen de startups drie thuiswedstrijden van FC Groningen bezoeken en krijgen daarbij toegang tot de zakelijke ruimtes. De plek waar de zakelijke relaties van de FC Groningen Business Club samenkomen en zakelijke verbindingen worden gemaakt.
 
Het doel van FC Groningen en Founded in Groningen is om startups en reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het kan een impuls zijn voor de startups en tegelijkertijd de bestaande leden van de FC Groningen Business Club inspireren wat betreft de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.
 
Er is een aantal spelregels om mee te doen: Een startup wordt gedefinieerd als jong bedrijf tussen 0 en 5 jaar met de ambitie om snel te groeien. Het is een organisatie die nog op zoek is naar een repeterend en schaalbaar verdienmodel. De founder of commerciële leidinggevende mag zich aanmelden voor het STARTUP-GRO-programma.
 
Marketingmanager van FC Groningen Edwin Froma is benieuwd welke bedrijven deze editie met veel energie hun kans grijpen. “De drive vanuit ambitieuze ondernemers die kenmerkend is voor startups, is schitterend om te zien. Als FC Groningen staan we voor talentontwikkeling en kunnen een groot zakelijk netwerk openstellen voor de deelnemers. We kijken uit naar de nieuwe aanmeldingen van ons programma.”

De vorige deelnemers van de afgelopen edities gaven aan STARTUP-GRO als heel waardevol te hebben ervaren en dat geeft uiteraard voldoening. “We, FC Groningen en Founded in Groningen, vinden het ook elke editie weer leuk om mee te denken met deze startups en ze te verbinden met onze relaties,” aldus Froma. “Hopelijk helpt dit programma ook dit keer de deelnemende startups met de verdere groei van hun bedrijf.”
 
Vanuit Founded in Groningen is deze editie Tjarda Polderman voor het eerst verantwoordelijk. Zij kijkt uit om het traject van dichtbij mee te maken. “Ik ken de positieve verhalen van de vorige deelnemers. Ik ben blij dat ik het traject nu met eigen ogen kan aanschouwen en vanuit Founded in Groningen een bijdrage kan leveren aan het verbinden van de deelnemers met anderen.”
 
Aanmelden kan tot 10 maart 12.00 uur. Aanmelden kan via https://www.fcgroningen.nl/zakelijk/startup-gro/

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Elftal vragen aan… Fred Diepeveen (ForestWave)

1 maand geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)