string(17) "WP Rocket/Preload"

STARTUP GRO.

Founded in Groningen en FC Groningen organiseren samen STARTUP-GRO, een programma voor startups in het noorden van Nederland. Startups krijgen de kans om het zakelijke netwerk van FC Groningen te ontmoeten tijdens een periode van 2 maanden. Dit gebeurt door drie thuiswedstrijden van FC Groningen te bezoeken met toegang tot de business lounge. De startups krijgen hierdoor de unieke kans om het grote zakelijke netwerk van FC Groningen te ontmoeten. 

Verbinding leggen
Founded in Groningen en FC Groningen hopen hiermee startups en de reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en zo een impuls te geven aan de startups én tegelijkertijd de bestaande partners en leden van de FC Groningen Business Club te inspireren met de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.

Definitie startups: een startup is een jong bedrijf (0-5 jaar) met de ambitie om snel te groeien. Het is een organisatie die nog op zoek is naar een repeterend en schaalbaar verdienmodel. De founder of commerciële leidinggevende mag zich aanmelden voor dit programma.

Ontmoet het FC Groningen netwerk!

Ook dit seizoen krijgen startups de mogelijkheid om zich aan te melden voor een serie van drie wedstrijden. De eerstvolgende serie bevat de thuiswedstrijden: 

– Vrijdag 7 april 20.00 uur: FC Groningen – FC Utrecht
– Zaterdag 22 april 20.00 uur: FC Groningen – NEC Nijmegen
– Zondag 28 mei 14.30 uur:  FC Groningen – Sparta Rotterdam

Per serie is er voor 4 startups een plek beschikbaar in dit programma. Ben je geselecteerd? Dan wordt er voorafgaand aan de wedstrijden ook via de website en social media kanalen van FC Groningen en Founded in Groningen aandacht aan jouw bedrijf besteed. Tijdens de wedstrijden ben je herkenbaar voor andere bedrijven door het dragen van een Founded in Groningen hoodie.

Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor een viertal activiteiten buiten de wedstrijden om:
– Kennismaking met elkaar en de club
– Clublunch, waarin je in contact komt met Business Club leden van FC Groningen
– Inhoudelijke sessie met afdeling Partnerships

Voor elke serie kun je je als startup inschrijven via onderstaand formulier, geef daarbij ook aan wat je hoopt dat het netwerk van FC Groningen je brengt. Let op: aanwezigheid is verplicht bij de diverse activiteiten.

Aanmelden kan tot 10 maart 2023 12.00 uur. 

Aanmelden