string(17) "WP Rocket/Preload"

Ieder kind een Word Groter Bal.

Arjen Robben

Het plan: 
Samen gaan wij 5.000 unieke Word Groter-voetballen cadeau doen aan kinderen in onze regio. Want elk kind moet een bal hebben om mee te kunnen voetballen, overgooien of andere spellen te kunnen doen, samen met vriendjes en vriendinnetjes. Niet alleen stimuleren wij hiermee dat onze kinderen meer buiten spelen, ook draagt dit bij aan hun fysieke ontwikkeling.

Een boodschap van Arjen Robben: 
Arjen Robben is ambassadeur van Stichting FC Groningen in de Maatschappij en van dit project. Op deze bal heeft hij een boodschap gezet om mensen te stimuleren sterker en beter te worden door alles uit jezelf te halen. Sport is bij uitstek een vorm waarin plezier en ontwikkeling hand in hand gaan. Door samen te sporten leer je omgaan met winst en verlies, respect en samenwerken. Eigenschappen die samen met de juiste mentaliteit een mooie basis vormen voor de toekomst. Of dit nou in de sport is of daarbuiten.

Voor wie zijn deze ballen?
Elk kind hoort een bal te hebben om mee te kunnen spelen. Organisaties die meehelpen mogen dan zelf ook kiezen aan wie zij deze ballen cadeau doen. Het is ook mogelijk deze ballen te doneren aan kinderen die opgroeien in armoede. Samen met organisaties als Jeugdfonds Sport en Cultuur of tijdens onze eigen activiteiten als Trainen in de Wijk zullen wij zorgen dat de ballen op de juiste plek terecht komen. Uiteraard bent u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Alle Word Groter-ballen worden klaargemaakt en opgepompt door onze partner Cosis. De dagbestedingsgroep die in en rondom Euroborg actief is, draagt zo bij aan onze missie tegen bewegingsarmoede.

Word Groter ballen aanvragen

Via het formulier hieronder kunt u een zak, of meerdere zakken, met ballen aanvragen.