string(17) "WP Rocket/Preload"

Stel jij de juiste vragen? FC Groningen helpt een handje.

Dinsdag 06 juni 2023 om 17:37

De juiste wijze van netwerken kan één van de sleutels zijn op weg naar groei. Netwerken begint bij het stellen van goede vragen. De FC Groningen Business Club staat voor verbinden en helpt haar leden of potentiële leden graag een handje mee via een speciaal ontwikkeld kaartspel ‘Word Groter’. Ongeveer veertig kaarten met inspirerende en originele vragen. Daarnaast organiseert de FC Groningen Business Club de komende periode meerdere kennismakingsbijeenkomsten.

Verbindingen maken begint met het voeren van goede gesprekken en dat is mogelijk binnen de FC Groningen Business Club. Het businessclubbestuur zet zich samen met de accountmanagers van de club op een proactieve wijze in op zoek naar verbindingen. Om het gesprek op gang te brengen heeft FC Groningen de Word Groter vragenkaartjes ontwikkeld. Vol originele vragen om elkaar nog beter te leren kennen. Vraag een set Word Groter kaartjes aan via https://www.fcgroningen.nl/zakelijk/word-groter/

Bedrijven en ondernemers die interesse hebben zich aan te sluiten bij het bruisende zakelijke netwerk van FC Groningen kunnen zich kosteloos en vrijblijvend aanmelden voor één kennismakingssessie in stadion Euroborg. De netwerkbijeenkomsten worden op donderdagen 27 juli, 10 augustus en 24 augustus. De bijeenkomsten starten om 16.00 uur en duren maximaal 5 kwartier. Aanmelden voor één van de kennismakingen kan via dit formulier.

De FC Groningen Business Club is het zakelijke platform van Noord-Nederland waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Op wedstrijddagen en tijdens activiteiten of evenementen. Leden die via FC Groningen op een laagdrempelige wijze met elkaar in contact komen, verbindingen maken en samen kunnen groeien. Tal van verbindingen via FC Groningen hebben bedrijven in Noord-Nederland succesvolle zakelijke samenwerkingen opgeleverd.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

3 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)