string(17) "WP Rocket/Preload"

Startup-GRO Primio: ‘Stilstaan bij wat je hebt bereikt’.

Woensdag 27 september 2023 om 16:00

Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. De vijf start-ups die zich hebben gekwalificeerd voor het programma maken kennis met het zakelijke netwerk van FC Groningen. In onderstaande aflevering vertelt founder Christiaan Uythoven over zijn leven naast het harde werken.

Primio is een applicatie waarmee zorgprofessionals in hun kracht worden gezet. De zorgvraag wordt alsmaar groter, terwijl er structureel te weinig mensen werken in de zorg. Door goed in te spelen op de markt en de juiste tools te bieden aan de zorgprofessionals helpt Primio de zorg efficiënter te maken. Dat doet de startup door altijd en overal toegang te bieden tot de juiste kennis.

Ondernemer Christiaan Uythoven is altijd een fanatiek sporter geweest. Hij maakt naast het drukke bestaan als vader van een jonge dochter en het doorontwikkelen van een start-up graag tijd voor sport. Het zorgt onder meer voor regelmaat. Uythoven loopt in onderstaande video een rondje door het centrum van Groningen, bewust is Primio in het centrum van de stad gevestigd. Zo is de locatie goed bereikbaar voor mensen. De ondernemer vindt het belangrijk stil te staan bij successen. “Heel hard werken is heel leuk, alleen het effect ervan is dat je vaak alleen maar stilstaat bij wat je niet hebt bereikt. Terwijl je juist stil moet staan bij wat je wel hebt bereikt.”

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)