string(17) "WP Rocket/Preload"

Start up-GRO: VentureTalents verbindt studenten met bedrijfsleven.

Vrijdag 25 augustus 2023 om 11:53

Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. De vijf start-ups die zich hebben gekwalificeerd voor het programma maken kennis met het zakelijke netwerk van FC Groningen. Eerder werd ondernemer Anton van Halteren voorgesteld met zijn start-up VentureTalents. In aflevering twee is te zien dat Van Halteren direct zich in het netwerk van de FC Groningen Business Club heeft gestort en wordt duidelijk wat de samenwerking tussen VentureTalents en House of Connections is.

Van Halteren geeft een korte rondleiding door het House of Connections, in het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt. VentureTalents heeft een samenwerking met één van de vier schools die hierin is gevestigd. “Het is een plek waar studenten kunnen samenkomen en opdrachten uitvoeren. Onze missie is om studenten in een vroeg stadium te verbinden aan het bedrijfsleven in Groningen en de regio op deze manier te versterken.”

“Daarnaast kunnen we bedrijven in Groningen verder helpen met ‘Artificial Intelligence’ en IT-gerelateerde oplossingen bieden of verder helpen zodat zij competitief kunnen zijn met de rest van Nederland.” Bekijk onderstaande video met Anton van Halteren onder meer over wat VentureTalents kan betekenen voor bedrijven aangesloten bij de FC Groningen Business Club.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)