string(17) "WP Rocket/Preload"

START-UP-GRO: VentureTalents selecteert vandaag, het talent voor morgen.

Woensdag 09 augustus 2023 om 16:14

Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. De vijf start-ups die zich hebben gekwalificeerd voor het programma maken kennis met het zakelijke netwerk van FC Groningen. Een van de gekwalificeerden is VentureTalents. De start-up van Anton van Halteren houdt zich bezig talentontwikkeling voor het bedrijfsleven en het verbinden van jong talent aan bedrijven.

VentureTalents is een bedrijf dat vol inzet op talentenontwikkeling en draagt zodoende bij aan de groei van het bedrijfsleven in Groningen. Zodra het bedrijfsleven in onze mooie studentenstad aantrekkelijker wordt, is de kans dat de jonge talenten na hun studietijd in Groningen te blijven. VentureTalents gaat op zoek naar toekomstig talent voor ondernemers. VentureTalents helpt mee aan het bouwen van een team dat in de toekomst onverslaanbaar is.

Volgens oprichter Van Halteren staat zijn start-up op het punt om door te knallen. De ups en downs van het beginnen met een nieuw en ambitieus bedrijf hebben de jonge ondernemer levenslessen aangereikt. “Je moet een stip aan de horizon hebben en flexibel zijn tegelijk,” aldus Van Halteren.  

  

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)