string(17) "WP Rocket/Preload"

START-UP GRO: Hacksclusive heeft de groei te pakken.

Maandag 21 augustus 2023 om 16:00

Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. De vijf start-ups die zich hebben gekwalificeerd voor het programma maken kennis met het zakelijke netwerk van FC Groningen. Eerder stelde ondernemer Martijn Baalman zich voor met zijn bedrijf Hacksclusive. In de tweede aflevering vertelt hij over de groei van zijn start-up.

Hacksclusive houdt zich bezig met cybersecurity en helpt bedrijven dergelijke problemen te voorkomen. Een uitdagende markt waarbij steeds meer vraagstukken boven tafel komen. Een dag is zo voorbij en vrije tijd is schaars voor startende ondernemers. Een goede focus en planning om het optimale uit een dag te halen is belangrijk. Baalman plant zijn dagen goed en strak, ook de doelen voor de toekomst zijn gesteld en duidelijk. “Het helpt me sneller het grotere plaatje te zien,” zegt de ondernemer.

De groei zit er goed in bij Hackscusive. Uitdagende opdrachten voor het team waarbij het telkens weer de extra waarde van Hacksclusive wil laten zien. Bekijk de tweede aflevering over de start-up van ondernemer Martijn Baalman via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)