string(17) "WP Rocket/Preload"

OG Clean Fuels ook komend seizoen op voor- en achterkant shirt.

Maandag 05 juni 2023 om 17:00

Hoofdsponsor OG Clean Fuels zal ook in het seizoen 2023/2024 zowel op de voorkant als de achterkant van het FC-shirt te zien zijn. De meest prominente partner van de club verlengt het contract als rugsponsor van de FC met één seizoen. De overeenkomst als hoofdsponsor loopt nog tot juli 2025.

OG Clean Fuels is al sinds 2010 nauw betrokken bij de club. Voorheen als lid van de FC Groningen Business Club en sinds eind maart 2022 werd OG Clean Fuels trots gepresenteerd als hoofdsponsor. Kort daarna maakte de meest prominente partner van de club bekend ook een overeenkomst voor één seizoen als rugsponsor te tekenen. Dit contract wordt nu met een jaar verlengd. OG Clean Fuels is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende aanbieder van duurzame brandstoffen met tanklocaties in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië.

De verlenging van OG Clean Fuels als rugsponsor van de eerste selectie zegt volgens Bastiaan Fehrman, manager partnerships binnen FC Groningen, veel over de betrokkenheid van de partner. “We hebben ontzettend veel steun gevoeld vanuit OG Clean Fuels in een sportief zeer zwaar jaar. Ondanks de tegenvallende resultaten op het voetbalveld, hebben we veel mooie zaken met elkaar kunnen realiseren. Deze verlenging laat zien dat OG in goede en minder goede tijden achter de club blijft staan. Dat is niet alleen heel mooi, maar ook heel belangrijk voor de continuïteit van de club. Samen blijven we onze doelen nastreven, op het veld in de strijd voor een terugkeer naar de Eredivisie en buiten het veld door onze partner OG op een goede wijze een mooi podium te bieden.”

OG Clean Fuels is één van de schoonste bedrijven van Nederland, het produceert de schone brandstoffen zelf én met partners. Bio-CNG is een goed voorbeeld van een schone brandstof. Het wordt geproduceerd uit verschillende natuurlijke bronnen, waaronder rioolwaterzuivering en GFT-afval. Deze schone brandstof biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen net als de andere brandstoffen van OG, Waterstof, EV, HVO100 en Bio-LNG.

Overal waar brandstof van OG verkrijgbaar is, wordt 100% duurzaamheid gegarandeerd. Daarmee draagt het bedrijf bij aan een duurzame en circulaire economie. OG gelooft in het multidisciplinair aanbieden van alle schone brandstoffen, wat ervoor zorgt dat schoon rijden voor iedereen haalbaar is. De afgelopen jaren heeft de huidige hoofdsponsor van de FC een aanzienlijke internationale groei doorgemaakt, en de ambitie is om nog verder te groeien. Algemeen directeur Marcel Borger van OG Clean Fuels kijkt met veel energie vooruit naar het nieuwe seizoen van FC Groningen: “Afgelopen seizoen bracht uitdagingen met zich mee voor FC Groningen, met tegenslagen die impact hebben gemaakt op iedereen die betrokken is bij de club. Laten we ons nu focussen op volgend seizoen, waarin we vooruitkijken en bouwen aan een betere toekomst. Want alleen samen zetten we onze sterke samenwerking voort en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)

3 weken geleden

Waarschuwing: handel in wedstrijdtickets strafbaar