string(17) "WP Rocket/Preload"

Nieuwe deelnemers STARTUP-GRO.

Donderdag 06 april 2023 om 17:27

Deze week is het programma STARTUP-GRO gestart. Vier jonge en ambitieuze bedrijven krijgen de komende maanden een podium om zich te presenteren aan het brede zakelijke netwerk van FC Groningen. Een mooie kans om te groeien via FC Groningen. Met STARTUP-GRO wil FC Groningen samen met haar partner Founded in Groningen de deelnemers helpen met hun ontwikkeling en hun ambities.

Startups uit Groningen en omstreken konden zich de afgelopen weken aanmelden voor het programma STARTUP-GRO. Uit de verschillende aanmeldingen zijn uiteindelijk vier ambitieuze bedrijven en ondernemers geselecteerd die de komende maanden daadwerkelijk deelnemen aan het programma. De vier deelnemers zijn:

  • Christiaan Uythoven van Primio. Primio een digitale assistent voor zorgprofessionals gericht op educatie in de zorg.
  • Terence van der Sluis van Finative. Finative heeft een tool ontwikkeld genaamd Streamline. Deze tool is te gebruiken bij Microsoft Teams overleggen waardoor 30% tijd kan worden bespaard bij vergaderingen.
  • Anton van Halteren van VentureTalents. VentureTalents vervult consultancy opdrachten met studenten. Naast een goede oplossing ook een mooie methode om in contact te komen met toekomstig personeel.
  • Martijn Baalman van Hacksclusive. Hacksclusive houdt zich bezig met cybersecurity en helpt bedrijven dergelijke problemen te voorkomen.

Deze week vond de eerste kennismaking plaats. Deze stond in het teken van elkaar beter leren kennen. Daarnaast werden er foto’s en een introductievideo gemaakt die binnenkort online komen. Van elke deelnemer worden in totaal 4 video’s gemaakt waarin de kijker wordt meegenomen in het STARTUP-GRO avontuur.

Vrijdagavond 7 april zijn de deelnemers voor het eerst te gast bij de thuiswedstrijd FC Groningen – FC Utrecht. De komende weken bezoeken ze ook de wedstrijden tegen N.E.C. en Sparta Rotterdam. Tussendoor vinden nog andere sessies plaats en wordt er actief meegedacht hoe we deze deelnemers kunnen verbinden aan Business Club leden.

Netwerkverbinder binnen FC Groningen Koen Jansen is zeer enthousiast over het programma en de vier deelnemende startups: “Uit ervaring weet ik dat deze contacten heel waardevol zijn. Niet alleen voor de deelnemers van Startup Gro maar juist ook voor onze huidige leden. De ideeën van de startup zijn heel verfrissend maar daarnaast ook gewoon oplossingen waar veel bedrijven wat aan hebben”.  

De deelnemers hebben inmiddels een account op de zakelijke app Bundeling waardoor er alvast contact gelegd kan worden. Daarnaast zijn ze dus bij de wedstrijd aanwezig en herkenbaar aan een Founded in Groningen hoodie. De komende weken worden alle deelnemers individueel uitgebreid voorgesteld. 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Elftal vragen aan… Gert Veenstra (Office Noord)

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Raymon Koster (Novar)

1 maand geleden

Verlichtende verbindingen in Industrie en Logistiek Box