string(17) "WP Rocket/Preload"

Maritieme Box verlengt samenwerking: ‘Volle kracht vooruit’.

Donderdag 11 mei 2023 om 15:51

De Maritieme Box heeft haar overeenkomst met FC Groningen verlengd. Al sinds de opening van Euroborg zijn de leden van deze themabox verbonden aan de Trots van het Noorden en daarmee is de Maritieme Box de oudste aan de club verbonden themabox in het stadion.

De Maritieme Box heeft een terras met 30 business seats. De leden zijn voornamelijk gevestigd rond de Groninger zeehavens. Namens deze bedrijven heeft het bestuur – bestaande uit Cor Brongers (voorzitter), Martijn Heuvelman (penningmeester) en Jacko Boorsma (secretaris) – deze week de overeenkomst verlengd met FC Groningen.

Cor Brongers van SBI B.V. is al sinds GVAV verbonden aan FC Groningen. “De degradatie van dit seizoen is de derde die ik meemaak. Ik ken dus de teleurstelling. maar heb ook de vorige keren gezien dat betere tijden volgen. Wat dat betreft is 3x scheepsrecht – om in de terminologie te blijven – en moeten we volgend seizoen volle kracht vooruit terug naar de eredivisie. Wij zijn als maritieme bedrijven al lang aan FC Groningen verbonden en dat blijven we uiteraard nu – of wellicht nog beter gezegd: juíst nu – ook doen. En hopelijk gaan heel veel meer sponsors van de club er zo achter staan.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

‘Elftal vragen aan…’ Wienke de Vries (Rabobank)

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Alex Pelster (FlexWrkPlk)

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Fred Diepeveen (ForestWave)