string(17) "WP Rocket/Preload"

Komende week Agrarische Beurs ‘Trots op het Noorden’ in Euroborg.

Maandag 20 november 2023 om 09:40

De tweede editie van de agrarische beurs Trots op het Noorden staat komende week op het programma in Euroborg. Op woensdag 22 en donderdag 23 november organiseert de Boeren-Box deze inspirerende vakbeurs. Gedurende deze twee dagen zullen 35 vooraanstaande agrarische bedrijven zich presenteren en hun kennis delen over actuele thema’s en ontwikkelingen met de bezoekers.

‘Trots op het Noorden’ is het ontmoetingspunt voor alle agrarische ondernemers, hun huidige en potentiële leveranciers, en iedereen die actief is in de agrarische sector. De beurs biedt waardevolle informatie over akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. Het is tevens een uitstekende gelegenheid om te netwerken en contacten te versterken. Naast het bezoeken van de standhouders op de beursvloer worden er ook seminars en trainingen aangeboden in verschillende skyboxen van Euroborg.

Diverse bedrijven zullen vervolgens hun kennis delen over actuele thema’s. Onderwerpen zoals investeren in duurzame energieoplossingen, gewasbescherming, aardbevingsschade bij agrariërs en bedrijfsovername zullen centraal staan. Ook is er een sessie genaamd ‘Een boterham met randvoorwaarden’ waarbij je je spuitlicentie kunt verlengen. Het volledige programma is te vinden op: https://boeren-box.nl/programma/. Toegang tot de beurs en de verschillende presentaties is kosteloos.

De agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ vindt plaats op woensdag 22 november en donderdag 23 november van 13.00 tot 22.00 uur. Beide dagen worden afgesloten met een beursborrel, waar standhouders en bezoekers de kans krijgen om informeel met elkaar in contact te komen. DJ Sloots zorgt voor extra entertainment. Dit evenement vindt plaats in Stadion Euroborg, de thuisbasis van stichting Boeren-Box.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)

3 weken geleden

Waarschuwing: handel in wedstrijdtickets strafbaar