string(17) "WP Rocket/Preload"

FC Groningen sluit meerjarige partnership met Pearle.

Vrijdag 11 augustus 2023 om 16:00

Pearle Opticiens Franchise ondernemer Gerard Wubs heeft zich als nieuwe partner voor drie jaar verbonden aan FC Groningen. De opticien is met zijn winkels gespecialiseerd in oogzorg en oogmetingen. Met het partnership zorgen de betreffende Pearle filialen dat het de komende jaren goed zichtbaar is voor supporters en zakelijke relaties.

Pearle is een landelijke opererende opticiensketen met meer dan 340 winkels door heel Nederland. Meerdere vestigingen in Groningen en Drenthe staan onder leiding van franchisenemer Gerard Wubs. Supporters van FC Groningen zijn bij de Pearle-vestigingen van Wubs aan het juiste adres als het gaat om oogzorg, oogmetingen en voor de aankoop van zowel contactlenzen als (zonne)brillen. Pearle heeft aan het begin van de voorbereiding onder meer oogmetingen gedaan bij de eerste selectie, en gaat dat voor de gehele organisatie doen.

Manager Partnerships bij FC Groningen Bastiaan Fehrman vertelt wat het partnership met Pearle toevoegt bij FC Groningen voor spelers en supporters. “De juiste oogzorg is voor voetballers erg belangrijk. Het is binnen de voetballerij heel normaal om goede partners te hebben als het gaat om bijvoorbeeld fysiotherapie of wat betreft podologie. Met Pearle voegen we een specialist toe in oogzorg en maken we het zorgpakket dat we onze spelers aanbieden completer.”

“Onze spelers hebben een oogmeting ondergaan en er wordt waar nodig een passend vervolg gegeven. Zowel in de Opleiding als bij de eerste selectie heeft dit partnership een grote waarde. Pearle heeft veel vestigingen in ons achterland en samen gaan we mooie activaties opzetten voor onze supporters.”

Gerard Wubs is franchisenemer voor Pearle met vestigingen Hoogezand, Uithuizen, Zuidhorn, Beilen, Bedum en Groningen (Overwinningsplein). Naast ondernemer is Wubs een echte FC-supporter. Een trotse ondernemer uit het achterland met hart voor de Trots van het Noorden. Wubs kijkt uit naar een mooi en succesvol partnership.

“Het is geweldig om vanuit onze kennis en kunde een bijdrage te kunnen leveren aan m’n club. Tijdens de legendarische wedstrijden tegen Inter en Atletico stond ik aan de Zaagmuldersweg m’n helden naar de overwinning te schreeuwen en tegenwoordig zit ik met m’n zoon en groep fantastische supporters uit ons dorp in Euroborg. Dat we nu ook op een andere wijze kunnen bijdragen aan mijn club, had ik toen niet durven dromen.”

“Het maakt me trots iets voor FC Groningen te kunnen betekenen. Trots ben ik ook op de collega’s die dat samen met mij gaan verwezenlijken. We gaan, van Opleiding tot aan de eerste selectie, onze FC voorzien van oogzorg. Dit doen we op het TopsportZorgCentrum waar we een volledig mobiel oogzorgcentrum hebben ingericht, voorzien met de modernste apparatuur. Zo`n soortgelijk mobiel oogcentrum kunnen we ook op locatie gebruiken bij bedrijven en instellingen. Het is een mooie tijd om in te stappen bij FC Groningen. Niet meer achteromkijken, maar met elkaar de blik vooruit.”

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)