string(111) "Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; K) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/117.0.0.0 Mobile Safari/537.36"

FC Groningen lanceert nieuwe themabox Industrie en Logistiek.

Maandag 23 januari 2023 om 08:00

FC Groningen heeft een nieuwe themabox gelanceerd gericht op Industrie en Logistiek. In de skybox is plaats voor bedrijven actief in de sectoren rondom Industrie en Logistiek. Met het lanceren van de themabox bouwt FC Groningen ook voor deze sectoren een netwerkplatform waarbij het inzet op een rol als versneller van de Noord-Nederlandse economie.

FC Groningen lanceerde in het verleden diverse themaboxen binnen het zakelijke netwerk. Voorbeelden hiervan zijn de Boeren-box, Vastgoedbox, New Energy Business Platform, Maatschappelijke box en Maritime Box. Door bedrijven binnen bepaalde deze sectoren actief te verbinden pakt FC Groningen een netwerkrol in de verdere ontwikkeling van zowel de individuele bedrijven als de groei van de algehele sector.

De branches waar de nieuwe themabox Industrie & Logistiek op inzet zijn; transport, logistiek, industrie, GWW. De focus ligt met name op bedrijven gevestigd in de regio Eemshaven, Delfzijl, Veendam, Emmen. Met het instappen van; Lubbers Logistics Group B.V., Schot Verticaal Transport en rijplaten, Elzinga Groep, HOC Opleiding & Training B.V. en Nehlsen Metaal Recycling kent de nieuwste themabox bij de FC een vliegende start. De Trots van het Noorden gaat in het verdere verloop van het seizoen op zoek naar complementaire bedrijven om op deze wijze de invulling van de box vorm te geven.

“We zijn ontzettend trots op de realisatie van deze box,” meldt salesmanager van FC Groningen Kevin Roossien. “In het verleden is bewezen dat themaboxen bij FC Groningen zeer succesvol zijn en tot mooie en vruchtbare samenwerkingen leiden. We zijn zelfs voorloper in de ontwikkeling van themaboxen binnen het Nederlandse voetbal. Een ideale wijze voor leden om onderling verbindingen te zoeken en kennis te delen. Daarnaast geeft het bij wedstrijden de mogelijkheid om het eigen netwerk uit te nodigen voor een leuke en zakelijk interessante middag of avond. Het creëren van deze nieuwste box past in onze visie om versneller te zijn binnen de Noord-Nederlandse economie.”

Binnen FC Groningen zal accountmanager en initiatiefnemer van de themabox Margot van der Burg de verbindende rol spelen binnen de Industrie en Logistiek themabox. De box is gelegen op de eerste etage boven het Ereterras en heeft een uitstekend zicht op het speelveld. De box telt in totaal 30 luxe businessseats. Bedrijven die instappen kunnen maximaal 4 seats afnemen. De box is voorafgaand aan de eerste wedstrijd van 2023 in Euroborg thuis tegen SV Spakenburg voor het eerst in gebruik genomen. Bent u actief in één van de bovengenoemde branches en heeft u interesse in een plaats in de Industrie en Logistiek themabox? Aanjager en initiatiefnemer Margot van der Burg komt graag met u in contact om de mogelijkheden en netwerkkansen te bespreken.

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Elftal vragen aan… Lorraine Luchjenbroers (Vital Solutions)

03:02
1 week geleden

Startup-GRO Primio: ‘Stilstaan bij wat je hebt bereikt’

02:21
2 weken geleden

Startup-Gro deelnemer Primio: een uitkomst voor de zorgprofessional