string(111) "Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; K) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/117.0.0.0 Mobile Safari/537.36"

FC Groningen en MHC Mobility verlengen samenwerking.

Donderdag 02 februari 2023 om 12:00

MHC Mobility blijft voor het komende seizoen aan FC Groningen verbonden. De specialist in mobiliteit en Trots van het Noorden continueren met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst de jarenlange en succesvolle samenwerking.

FC Groningen en MHC Mobility kennen een succesvolle geschiedenis met elkaar. Het bedrijf was onder de naam Noordlease van 2007 tot en met 2011 hoofdsponsor van de club. Van 2016 tot en met 2021 waren voorlopers van MHC Mobility naamgever van het stadion Euroborg. Ook na deze jaren waarin MHC Mobility prominent zichtbaar was binnen de club, is de samenwerking hecht gebleven.

Manager partnerships Bastiaan Fehrman is trots dat de samenwerking met MHC Mobility is verlengd. “Het feit dat MHC Mobility juist nu de samenwerking met de club verlengt, zegt veel over hun betrokkenheid met FC Groningen. We hebben samen al veel mooie momenten beleefd door de jaren heen en zijn enorm blij met deze blijvende support!”

Ook Gert Veenstra, algemeen directeur MHC Mobility Nederland is blij met de verlenging van de samenwerking. “Toen ik 31 jaar geleden bij Noordlease begon steunden we de FC. En daar gaan we mee door. In voor en tegenspoed.”

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Elftal vragen aan… Lorraine Luchjenbroers (Vital Solutions)

03:02
1 week geleden

Startup-GRO Primio: ‘Stilstaan bij wat je hebt bereikt’

02:21
2 weken geleden

Startup-Gro deelnemer Primio: een uitkomst voor de zorgprofessional