string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen Business Club communitypartner Young Business Award.

Donderdag 22 december 2022 om 13:59

FC Groningen Business Club is een community partner van de Young Business Award: All-Stars editie. Wij geloven in ondernemerschap en dragen daar graag aan bij vanuit de kracht van FC Groningen. Voor start-ups doen wij dit vanuit ons eigen Startup Gro programma, samen met Founded in Groningen. Als partner van Young Business Award nodigen wij je graag uit om op woensdag 18 januari de finale van de YBA All-Stars bij te wonen.

In de YBA ‘All-Stars’ editie gaan vier oud finalisten en winnaars nog één keer de strijd met elkaar aan om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme winnaar van de Young Business Award is. Je ontmoet hier samen met 700 bezoekers de beste scale-ups die de afgelopen tien jaar bij de Young Business Award op het podium hebben gestaan. Er zijn sinds de oprichting 1.370 bedrijven gewikt en gewogen bij de Young Business Award. De top 12 van de afgelopen editie haalde samen alleen al voor 519 miljoen euro op bij investeerders. Dit is de crème de la crème van de Nederlandse techscene.

Die vier finalisten (Chordify, CodeSandbox, Greener en Amberscript) op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en hebben de gevestigde orde al laten zien hoe je moet vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Samen met presentatoren Constantijn van Oranje en Lusanne Tehupuring blikken deze ‘YBA legends’ ook terug op hoe het was om hun bedrijf op te starten en op te schalen. Welke lessen hebben ze hier als ondernemers van geleerd en welke uitdagingen hebben ze vandaag de dag nog? Het gaat bij dit event een keer niet alleen om het winnen, het is vooral ook een kans om te leren en te netwerken. Al is de titel: ‘Dutch startup of the decade’ en de hoofdprijs (een selfie met Constantijn) zeker eentje om in te lijsten.

PROGRAMMA FINALE YBA ALL-STARS
12:30 uur inloop
13:00 uur kick-off door presentatoren Constantijn van Oranje en Lusanne Tehupuring
14:30 uur bekendmaking winnaar YBA All-Stars
14:35 uur start netwerken

Als FC Groningen Business Club zijn wij een trotste partner van dit initiatief en nodigen wij je graag op woensdag 18 januari uit voor de ontknoping van de YBA All-Stars editie. Het bezoeken van dit netwerk evenement is gratis, maar de inspiratie en ervaring is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de beste, maar dan ook echt de allerbeste scale-ups van Nederland.

Erbij zijn als bezoekers? Meld jezelf dan snel aan als bezoeker voor de finale van de Young Business Award: All-Stars editie!

Locatie:           De Oosterpoort
Datum:             woensdag 18 januari 2023
Aanmelden:    
www.YoungBusinessAward.com

Gerelateerd nieuws.

02:21
23 uur geleden

Startup-Gro deelnemer Primio: een uitkomst voor de zorgprofessional

06:58
6 dagen geleden

Dit is ons team

1 week geleden

Elftal vragen aan… Levi Vandenberg