string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Elftal vragen aan… Inge Tebbens Torringa (O’42 keukens).

Woensdag 18 oktober 2023 om 11:08

Inge Tebbens Torringa is adviseur, ontwerper, planner, marketeer; kortom spin in het web van O’42 keukens. Inge en haar team verkopen Italiaanse Meson’s cucine designkeukens. Minimalistische, maar luxueus ingerichte keukens met prachtige details. Kwaliteitkeukens voor jong en oud. Inge promoot O’42 keukens ook binnen de FC Groningen Business Club en de Talent Group Groningen, bij de voetbalclub waar ze al zoveel jaren komt.

1. Kun je wat over jezelf vertellen?
“Ik ben Inge Tebbens Torringa, woon in Groningen, ben bijna 29 jaar en ik heb Multimediadesign gestudeerd. In mijn vrije tijd organiseer ik graag leuke dingen met vrienden. Verder is mijn grote passie interieur en aangezien ik net verhuisd ben, gaat er veel tijd zitten in de inrichting. Wat dat betreft heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.”

2. Na je studie startte je PUUR Vormgeven, nu werk je voor O’42 keukens, onderdeel van O’42 interieur. Hoe is dat ontstaan?
“Na een paar jaar als ZZP’er in de grafische vormgeving miste ik wat uitdaging en vooral contact met mensen. Tijdens een thuiswedstrijd van de FC leerde ik Ronald Steenge van O’42 interieur kennen. We hadden dezelfde passie voor interieur en ik deelde mijn zoektocht met hem. Ronald vertelde over zijn plannen in de keukenbranche en ik vroeg of ik een tijdje mocht meedraaien binnen O’42. Zo kwam van het een het ander en hebben we nu O’42 keukens staan.”

3. Waarvoor kunnen mensen bij O’42 keukens terecht?
“Voor keukens in de midden- en hogere klasse. Wij verkopen het Italiaanse merk Meson’s Cucine. Stijlvolle verfijnde keukens, met oog voor design en kwalitatief hoge materialen. Meson’s biedt veel ontwerpmogelijkheden en verder is er qua maatvoering veel mogelijk. Hoge kasten kunnen precies passend tot het plafond worden gemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid voor extra hoge of diepe onderkasten voor meer kastruimte en diepere werkbladen. We omlijsten de aankoop met een totaalplan; we ontwerpen een topkeuken, schetsen een indeling- en lichtplan en sturen de complete realisatie aan. Inclusief verbouwing, vloerafwerking, raambekleding, verlichting en installatiewerk.”

4. Wat is jouw rol bij O’42 keukens?
“Die is heel breed. Ik adviseer klanten, verkoop en ontwerp nieuwe keukens, regel de inkoop en planning en begeleid de gehele opbouw van keukens. Ik ben er blanco ingestapt, dat was in het begin best wennen. Gelukkig heb ik oog voor vormgeving en inrichting, heb ik goed technisch inzicht en kan ik dingen overzien. Vooral door ‘gewoon te doen’ en met hulp van collega’s, sta ik waar ik nu sta.”

5. Waarom zijn jullie met O’42 keukens en O’42 interieurs aangesloten bij zakelijk FC?
“Ik was met PUUR Vormgeven lid van de TGG, nu zijn we dat vanuit O’42 keukens. Het is een goede, bovenal gezellige netwerkclub om je contacten uit te breiden en je naamsbekendheid te vergroten. Met name het feit dat je met leeftijdgenoten de thuiswedstrijden en activiteiten bezoekt, zorgt dat je netwerk op een laagdrempelige manier groeit. We zijn ook lid van de FC Groningen Businessclub, die club is qua omvang en diversiteit zeer interessant om onze interieurproducten te promoten.”

6. Jij komt al veel langer bij onze FC toch?
“Klopt, ik ging al op jonge leeftijd met mijn vader Luit naar FC Groningen, dat was in het Oosterpark. Hij was lid van de ORG. Ik kan me dat stadion goed herinneren, ook dat mijn broer Chris er een kinderfeestje gaf. Ik vond het altijd een indrukwekkende belevenis. Ook mijn Opa Adam was supporter van de FC. Die zat op hoge leeftijd nog in het Captains Cafe in Euroborg.”

7. Wat betekent de FC voor jou?
“Ik vind het elke keer vooral een gezellig weerzien met bekenden. Een vertrouwde plek waar je herinneringen maakt. Voetbal vind ik niet het belangrijkste. We gaan voor de wedstrijd vaak een hapje eten, dan de wedstrijd kijken en de gezellige derde helft eindigt vaak op de dansvloer. Het gaat nu wat minder met de FC, maar ik gun de club het beste!”

8. Hoe weten klanten jou en O’42 keukens te vinden?
“We krijgen veel aanloop vanuit O’42 interieur in de Oosterstraat, maar uiteraard ook via onze keukenshowroom in de Expert van Ivo Hof in Haren. Verder hebben we nauwe samenwerking met een projectontwikkelaar, die onze keukens meeneemt in de plannen. De mond tot mondreclame komt ook op gang. En meelezende collega-sponsors kunnen kijken in de Bundeling bij o42 of contacten met Inge Tebbens Torringa.

9. Wat heb je zelf met koken en ben je thuis graag in de keuken?
“Oh jee, ik ontwerp graag keukens om in te koken, haha, maar ik kook zelf weinig. Wel maak ik graag gerechten in de stoofoven in onze winkel. Gelukkig kookt mijn vriend graag. Een keuken vind ik wel heel belangrijk. Echt een centraal punt om samen te komen na het werk of met vrienden; een plek van gezelligheid en reuring. Een keuken moet voor mij ook functioneel en logisch zijn ingericht, hier besteed ik ook extra aandacht aan tijdens het maken van ontwerpen.”

10. Waar wil jij zelf in groeien?
“Ik doe nu nog veel werk op praktisch en uitvoerend gebied, waardoor ik minder tijd heb voor de strategische zaken en het ondernemen. Ik zou op den duur meer tijd willen voor de uitbouw en doorontwikkeling van ons merk, dan kan ik me daar ook verder in ontwikkelen. Er is nog zoveel te bedenken. We voelen allen de potentie van O’42 keukens!”

11. Heb je over de aanschaf van een keuken nog een advies?
“Neem de tijd, laat je goed informeren, ga bij meerdere partijen langs en zet niet zomaar een handtekening. Zelf probeer ik mensen vooral zo goed mogelijk te adviseren, onze werkwijze te schetsen, waarbij ik sta voor onze kwaliteit. Ik zal niemand geforceerd klant maken. Mensen moeten enthousiast worden van ons merk, ons ontwerp en totaalaanbod en onze houding.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Elftal vragen aan… Fred Diepeveen (ForestWave)

1 maand geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)