string(17) "WP Rocket/Preload"

Dinsdag 12 september Business Kick-off seizoen 2023/2024 in Martinikerk.

Woensdag 16 augustus 2023 om 14:09

De Kick-off van een bijzonder seizoen. De selectie deed dat in een sfeervolle Euroborg met een 4-1 overwinning op Jong Ajax. Zakelijk trappen we op dinsdag 12 september af op een andere iconische plek in de stad: de Martinikerk. Op die avond vertellen we ons verhaal. Ben jij aanwezig bij de Kick-off?

We vertellen je hoe we commercieel verder gaan groeien en wat jullie binnen alle communities kunnen verwachten. De kick-off is voor iedereen die zakelijk betrokken is bij FC Groningen toegankelijk. Een prachtig evenement; om elkaar te ontmoeten, te luisteren naar interessante gasten tijdens een ronde tafelgesprek en samen heerlijk te genieten. Zoals jullie weten, doen we er ook dit seizoen alles aan ieders verwachtingen te overtreffen. Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken.

We nemen je – naast ons zakelijke verhaal – ook mee in onze sportieve ambities en hoe we er samen voor gaan zorgen dat FC Groningen weer terugkomt op de plek waar het hoort. Een open en eerlijk verhaal, zoals het hoort bij FC Groningen. Een verhaal waarin we laten zien dat we hebben geleerd van het verleden en door onze aanpakkersmentaliteit en veerkracht vol gaan voor succes.

Het ronde tafelgesprek staat onder leiding van Marcel Nieuwenweg, bekend van RTV Noord. De presentator interviewt diverse mensen van de FC over de doelstellingen en plannen van dit seizoen. Een interactieve sessie waarbij inbreng uit de zaal wordt gewaardeerd.

We gaan er sportief vol voor promotie en wat betreft businessevents is 12 september de kick-off naar nog veel meer. Met positieve energie, de blik naar voren en vooral veel samen. Want groter worden we met elkaar. Het lijkt ons fantastisch om samen met de zakelijke relaties die ons trouw zijn op het moment dat we het zo nodig hebben, een schitterende aftrap te beleven.

De Business Kick-off van FC Groningen wordt op dinsdag 12 september van 19.30 uur tot 23.00 uur gehouden in de Martinikerk. Een exclusieve bijeenkomst voor zakelijke relaties en genodigden. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Niet ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met je accountmanager.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)