string(17) "WP Rocket/Preload"

Agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ succesvol verlopen.

Woensdag 29 november 2023 om 13:22

FC Groningen kijkt terug op een geslaagde agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ Euroborg was op woensdag 22 en donderdag 23 november hét trefpunt voor alle agrarische ondernemers en hun (toekomstige) leveranciers en de plek voor iedereen die actief is in de agrarische branche.

Boeren-Box was de organisator van het evenement in Euroborg waar liefst 36 standhouders stonden en in diverse ruimtes van het stadion interessante en inspirerende presentaties werden gehouden. 

Met zo`n 1.500 bezoekers verdeeld over twee dagen was de tweede editie van deze beurs wederom een groot succes. Goede gesprekken, netwerkmogelijkheden en uiteraard veel gezelligheid tijdens de beursborrel waren de juiste ingrediënten voor een mooi samenzijn.

‘Een krachtig platform voor de agrarische sector’, noemde Boeren-Box voorzitter Jos Hofsteenge het evenement. FC Groningen sluit zich aan bij deze woorden en wil alle bezoekers, standhouders en organisatoren van de diversie kennissessies danken voor hun bijdrage aan de agrarische beurs Trots op het Noorden.  

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)